Loading
Hardcore   /   Hírek

Pornhub modellek: Serenity Cox, aki az étteremben élvez el a pincér előtt.

2022.10.10.Curt

Mivel eléggé magasan nyert a szavazásunkon az amatőr pornó (nagy meglepetésemre !!), ezért ezt a vonalat is erősíteni fogjuk a továbbiakban. Kicsit félamatőr vonallal kezdünk, és visszahozzuk a régi rovatunkat, a Pornhub Modellek-et. Nemrégen akadtam a csajra, mégpedig egy olyan videóval, amiben éppen az étteremben élvez el, egy, a pinájába tett rezgő vibrinek köszönhetően, amit persze a barátja vezérel. Naná, hogy akkor adja neki erősebben, amikor a pincér éppen hozta a kaját.

Nézzük meg kicsit részletesebben a csajszi munkásságát videókkal teletűzdelve !

Kezdjük is ezzel, az éttermessel, ami majd’ 4 millió megtekintést ért el.

Vannak persze ennél sokkal bátrabb jelenetei is a csajnak, amik a szokásos módon mennek, azaz a faszi nem mutatja meg magát, csak a csajszi, de ő mindent premier plánban. Mondjuk amúgy meg kit érdekel a faszi ? Az összesített model ranking listán 9. csajszi Kanadából csinálja az amatőr baszós videókat.

Már amikor éppen azt csinál, mert van amikor a barátnőjével kocsikáznak és közben élveznek el közösen, vagy nyalakodnak az otthoni ágyban.

A legújabb videójukban már egy harmadik félt is bevesznek (tippem az, hogy az előző csaj faszija a harmadik fél). Mind a két faszi a csaj fenekébe élvez.

De egyébként a téma, amire az egészet felfűzik szinte végig ez, azaz a férj filmezi, amint a feleségét basszák. Már a legelső videójuk is ilyen volt. Csinálják a lépcsőházban is, majd közösen élveznek a csaj arcára.

De van, amikor felváltva basszák meg a csajt, és élveznek egymás után a puncikájába:

Van olyan gyűjteményük is, ahol mind a ketten az arcára élveznek a csajnak:

Szóval nagyon bejön ez az “odaadom a csajomat, hogy basszátok meg” érzés, és elég nagy népszerűséget is hoz nekik, hiszen alig van olyan videójuk, amit nem néztek volna meg egy millióan. Szerintem az a titkuk, hogy természetesek és a csaj arca is rettentő szép (és nem is szégyenli megmutatni azt). Nincs semmi extremitás az aktusokban, mintha ti, vagy éppen mi csinálnánk otthon.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Pornhub modellek: Serenity Cox, aki az étteremben élvez el a pincér előtt.