Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Így telt Emily Bellex születésnapi zsúrja.

2022.10.03.Curt

Már írtam a kis csajról többször is a Legalblogon, ugyanis az egyik legszebb csajnak tartom, aki valaha a pornó iparban megfordult. Ráadásul a pinája is olyan szép ajkas, amilyet imádok, és hát gondolhatjátok hogy mindent bevállal, amit kitalálnak neki.

Mostanában vagy a szülinapot, vagy a betörést játsszák el a Legal „professzionális” színészei. A jelenet viszonylag normálisan is indul, érkezik Emily és a barátja, aki azt a meglepit szervezte le a csajnak, hogy hét begerjedt faszi várja a szobában kisgatyára vetkőzve. Van persze torta is és pezsgő is. Amivel először koccintanak, majd az egyik srác azt gondolja, hogy töltsék újra a poharakat, de mivel nincs pezsi több, ezért … nna vajon mivel ?

Mindezeket a fentieket ugyanolyan mosollyal fogadja a csaj, mint mikor a barátjával mentek el vacsorázni és készült ez a kép; hát azért van egy kis különbség!

Aztán nekilátnak sorban megbaszni a drágát mind a nyolcan. Nézzétek csak ezt a szép kis sort, azért ide szívesebben állnátok be, mint az Tesco-ba péntek délután. Itt sokkal nagyobb türelemmel várnám ki a soromat, mondjuk ott meg az lenne érdekes ha a srácokhoz hasonlóan nem TikTokozva ütnénk el a videót, hanem vernénk a faszt. Nna de ne kalandozzunk el a kis édes Emily-ről, aki eléggé jól tűri a faszokat a picsájában.

Az igazi orosz frizurájú „vőlegény” is beáll kilencediknek, de az öltöny azért marad rajta. Miután sorba baszták a drágát természetesen jöhet a DAP, pedig mennyivel jobb lenne egy jó alapos kis DP a hatalmas pinájának a csajnak. Imádnám látni !!

Ezzel telik el egy csomó idő, aztán az izgalmasabb részt kivágtam nektek, amikor is éppen duplázzák a picsáját és szemből meg az arcába pisiznek. Azért ez eléggé brutál, főleg annak a faszinak aki lent van és úgy kell manővereznie a fejét, hogy ne menjen rá egy másik férfinak a pisije. Én le is konyulnék azonnal magától a tudattól is, de hát pont ezért (is) nem vagyok profi pornós mint ők.

Nézzétek mozgóképben is :

Aztán extrémesedünk, mert miután megcsinálta a beleülős DAP-ot úgy pisilnek a szájába, hogy közben a saját fenéklyukából meg egy másik faszi pisijét fingja ki a drága. Ez a csaj, ez a bomba csaj basszus ezt csinálja. Vissza olvastam a mondatot amit írtam. Hát mi faszfelállító, ha nem ez ???

Annyira, de annyira megbasznám ezt a nőt, te atya úr isten !!

A végét is meg kell néznetek videóban, ugyanis az történik, hogy csak az kap egy szelet tortát az ünnepelttől, aki ad egy adag gecit az arcára. Hihetetlen kibaszottul azonnal ki kellett erre vernem most újra, pedig már láttam kétszer. Tökély jelenet. Azt már ne is mondjam, hogy a végén még a geci sem marad ám ott, hanem lezuhanyoztatják a srácok Emily kis édes arcocskájáról.

E miatt a jelenet miatt a Pornoloverre is fel telepítettem a Ranking modulunkat, szóval mostantól a filmek, jelenetek így is értékelve lesznek, plusz ti is szavazhattok a jelenetre százalékos formában is !

Összegzés:
Minden jelenete kiváló ennek a nőnek, aki nem csak csoda szép, de mindent és tényleg MINDENT bevállal. Kár hogy az a szépséges nagy pina most kimaradt a baszásból.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
95
Fenéklyuk, gape
90
Geci, pisi
100
A ti értékelésetek8 Votes
79
96
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Így telt Emily Bellex születésnapi zsúrja.