Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Így kell megbaszni egy nőt. Rocco vs Ivi Rein

2022.09.26.Curt

Valahogy mindíg ezt az érzést keltik bennem a mester jelenetei. A régebbiek is, de ezek meg aztán főleg, ahol vágás nélkül dug meg kezdő, vagy csak kezdőt játszó csajokat. A 4cams sorozatában már négy kamera veszi fel egyszerre, hogyan is történik ez, de senki más nincs a szobában, csak ő meg a csaj, meg persze a legendás polc az elnyert pornós díjakkal.

Itt vannak a régebbi rokkós cikkeim.

Ivi Reign a csaj, akit szerintem ti sem nagyon ismertek, nekem nagyon bejön a természetessége. Vigyázzatok, ha rákerestek, mert ha Rein, helyett Reign-t írtok máris egy másik pornós csajt láthattok. Kinézetre pedig nagyon hasonlít a mi kis magyar pornósunkra Tiffany Tatumra.

Naná, hogy orosz, mostanában mindenki az, hihetetlen milyen invázió van ilyen irányban is, de ennek azért jobban örülünk, mint a másiknak (bocs). Miért van az, hogy én ugyanezt csinálom, ennyi Rocco jelenetet láttam, vagy mi a fasz, imádom ha a csaj meztelen és a lábával kezd el izgatni nadrágon keresztül. Aztán jöhet a szopás térdeltetve.

Kis mélytorkozás, majd mehet is egyből a punciba a hatalmas fasz. Aztán mikor lovagol a drága egyszer csak piff át is rakja fenéklyukba, majd vissza punciba, majd megint a hátsóba. Ivi pedig élvezi, Rocco leszorítja a fejét, befogja a száját és elkeni a picike rúzst is az arcán, ami volt. Közben a picike talpát a drága csaj a mester térdére rakja így lovagol.

Majd ugyanez megy szemből is, és mi csak azt látjuk, hogy a csaj ordít ahogy Rocco nagy fasza heréig bemegy a picsájába. Majd fölé guggolva is bassza a seggét, ezt nézzétek meg videóban is mennyire tökéletes:

A csaj végigordítja a baszást ahogyan azt kell, Rocco, meg szokás szerint természetes és tökéletes. A szünetekben a farkára húzz a csaj száját, vagy éppen smárolnak vadul. Nem gondoltam valaha, hogy a csókolózás fog belőlem izgató hatást előhozni, de egyszerűen olyan ritkán látni manapság ezt a pornóban, hogy nekem nagyon hiányzik. Ahogy az is, amikor összekulcsolják a kezüket mondjuk, ez is olyan igazivá teszi a dolgot, mert mi is így csináljuk otthon és szerintem ti is.

A csajszi már totálisan kivan, izzad és a sminkje is kellően el van kenődve, ahogy kell, csak hagyja magát, hogy Rocco odategye ahová éppen akarja és úgy forgassa ahogy neki tetszik. Persze megcsinálja a specialitását is, a ráfekvős pózt elölről és hátulról is. Valaki amúgy próbálta már ezt és a látványosságon kívül van bármi értelme ?

A legvége egy POV rész, amikor is Rocco fogja a kamerát. Én ezeket bazira utálom, nem is értem hogy lehet oda bele képzelni magad (ezt azért találták ki, mert a férfi szemszögéből mutatja be az eseményeket) én nem odaképzelni akarom magam, látni akarom a csajt teljes egészében. Aztán persze jön a fej beszorítós szopatás, majd kiveri Rocco faszát. Rocco annyira nincs képben, hogy a zoom a kamerán nem is a csaj arcán lesz, hanem saját magukra a háttérben a tükörben, szóval egy nagy homály a spricc, de tudjuk be ezt is a valóságosságnak és az eredetiségnek.

A csajra is figyelni fogok ezek után és ha még nem tettétek akkor járjatok utána Rocco 4cams sorozatának (Rocco’s 4cams) megéri, mert jobbnál jobb csajokat aprít meg benne !!

Itt nézhető a teljes jelenet !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Így kell megbaszni egy nőt. Rocco vs Ivi Rein