Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Ismeretlen tini pornós csajok nyálasra szopatva.

2022.09.22.Curt

Találtam egy eléggé jó csajt, aki eléggé jól is szopik, illetve hagyja, hogy szopassák őt, és gondoltam írok róla egy posztot, de ha már szóba került ő, és az oldal (Swallowed), akkor nézzünk meg még egy pár jelenetet, mert nem olyan rosszak azért, hogy kihagyjuk őket.

Tommy King & Katrina Colt

Katrina angol cajszi már járt a Legalnál is, de nem nagyon hagyott mély nyomokat bennem. Most egy barinőjével közösen jönnek farkat szopni.

A Mike Adriano jelenetek mindegyikében szinte most is fenéklyuk mustrával kezdünk, amit soha nem szoktam kihagyni, eléggé rendben vannak a lányok és a picike kis cicijükhöz képest szép kerek fogni való fenekük is van. Aztán azonnal nekilátnak az új tag (nem ismerem ki ez) farkát kezdik el szopni, akinek meglepően sok szőr van hagyva a farok tövénél. Szexin a kamerába kacsintozva csinálják.

Az alulról való kamerázást rohadtul utálom, amikor a faszi segge közül veszi fel a jelenetet az operatőr, ezt láthatjuk, majd megint jön egy kis seggnyalás. Mélytorokilag egyik csaj sem egy profi, de legalább jó bőnyállal csinálják.

Aztán egyszer csak a másik indul be – nézzétek csak videóban:

Azt nem értem ilyenkor miért kell a csajok arcát mindíg megtörölni, úgy lenne mocskos igazán a jelenet, ha ezt nem tennék. Komolyan mondom, hogy még a sminkjüket is újra csinálják. A legvégén már nem, amikor fejjel lefelé bassza a srác szájba őket. Nem rossz, nem rossz !!

Riley Reign & Roxy Sinn

A két picike mellű nő után két lógós csöcsű eredeti melles érkezik. Annyira nagyok az azok a csöcsök, hogy egyenesen Mike Adriano foglalkozik velük, mégpedig úgy, hogy szopja őket, amíg őt szopják. Sajna még a fenéklyuk betekintés is elmarad.

Szopás tecnhikailag nem olyan jók mint az előző két csaj sajna, még Mike boy nem olyan nagy faszát sem képesek teljesen benyelni. Azért izgalmas a látvány és klassz, ahogy csattog a csaj fején a másiknak a csöcse, miközben az egyik a herét nyálazza a másik meg fentről nyomja le magának a faszt.

A smink sem kenődik el és a takony sem spriccel semelyik orrból. Hát milyen szopás az ilyen 2022-ben? Ennél azért többet akarunk látni nem igaz ?

Katie Kush & Erin Everhard

A csaj nem összekeverendő Erik Everhard-al, aki egy férfipornós és szerintem jobban illik egy férfihez a „mindígkemény” művésznév, de itt most a magas csajszit hívják így. A másik csajt már ismerhetjük, Katie ismert fétis modell, én a lábfétis vonalról találkoztam már vele (ki gondolta volna?) 🙂

Picike fenéknyalogatás után már is rátérnek ők is a faszra; Adriano farkára.

A magas csaj nagyon jó fejeket vág közben. nekem a Sex Education fura lányára emlékeztet, és van egy jelenet amire azért simán felállt. Ő alulról szopja Mike heréjét, a másik csaj meg letolja a fejét amennyire csak bírja és közben belenéz a másik szemébe. Kibaszottul izgató !!

Nézzétek csak videóban:

Szóval azért alaposan odateszik magukat a csajok, aztán a furacsaj kezdi el versenyben mélytorokra venni a farkat. Még a sminkjük is elkenődik, jó szopás ez ügyes mind a két csaj, de mégis hiányzik valahogy valami nekem, ami az utolsó csajban viszont meglesz, akit már a poszt elején is említettem.

Tiana Blow

Vajon miért adták ezt a nevet a csajnak ? Blow ? Meg fogjátok látni, hogy mennyire találó. Meglesz minden itt is, fenéklyuk és punci mustra is elég szép közelről.

Már a jelenet elején látjuk a csajt, hogy mennyire ügyes. Egyből kicsordul a könnye és nyomja le magának a nagy hosszú faszt. A nyál is a torka mélyéről szabadul fel, ahogyan annak kell. És ami rettenet jó még benne, hogy egyáltalán nem használja a kezét. Lányok ! Vannak olyan esetek, amikor a kis kezeteket szépen ki kell hagyni a szopásból és elég a szátok hozzá !

Beraknak egy Hitachit a pinácskája alá is. Ahogy bekerül a fasz a szájába azonnal fröcsög a nyál az orrából. Én erre azonnal kikészülök, imádom amikor ez történik a csajoknál, olyan megalázó és mégis az egyik legizgatóbb dolog a világon.

A fejjel lefelé szopatás után végre valahára nem törlik meg a csaj arcát és így élvez a srác az arcára, ami eléggé úgy néz ki végre, mint akit alaposan leszopattak. Ha még nem lenne elég, akkor bevégzi a Hitachival a mukát és így gecis nyálas arccal elélvez egy szép nagyot.

Itt a teljes jelenet nézhető

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ismeretlen tini pornós csajok nyálasra szopatva.