Loading

Másfél millió aláírásnál jár az online petíció a PornHub leállításáért.

2022.09.16.Curt

Kíváncsi lennék melyik normális férfi az a barom, aki aláírja azt, hogy egy pornó videómegosztó oldal álljon le. Szűnjön meg. Szerintem az itteni látogatóim közül nem nagyon van olyan, aki megtenné. Mindíg van, ami miatt rászállnak a kanadai cégre, aki 350 millió forintnyi hasznot termel NAPONTA saját magának.

Most éppen (és egyébként már évek óta) azzal támadják, hogy underage anyagok vannak rajta. Bevallom én még nem töltöttem fel videót az oldalra, és egyébként is mostanában a nagyobb oldalak annyira megnehezítik a feltöltést és az azonosítást hogy már évek óta nem vagyok aktív Xhamsteren sem. Megnézni viszont megnéztem és eléggé szigorúan van véve a model program, azaz, hogy ellenőrzött user-é válhass.

Fel kell töltened egy selfie-t a személyi igazolványoddal, amit aztán a cég ellenőriz. Persze hogy ki lehet ezt is játszani és “sokan” tesznek is ilyet, de nem hiszem hogy ez a 0,0001% tenné ki a userek nagy részét. Mindenhol vannak barmok és mindenhol odaférkőznek az aberráltak akiket valóban ki kell szűrni és nem akarom elhinni, hogy egy ilyen cég ne tenne meg mindent azért, hogy az ilyen faszarcokat ne likvidálja az oldalról, vagy akár ha nyomozás van ellenük ne adna ki mindenféle információt.

Én elég gyakran használom az oldalt, mert gyors és nincs tele ezer reklámmal, sőt még premium user-e is voltam egy időben és nem is bántam meg az előfizetésemet. Megnéztem már rajta sok ezer videót és soha nem találkoztam olyan anyaggal, amit a petíció indítói említenek.

Néha eltévelyedek és találok olyan mainstream oldalakat, akik gyalázzák a kedvenc hobbinkat és szánalmas faszságokat írnak róla, mint pld. ez a cikk is, ahol a cikkíró azt írja, hogy tutira ha nem látnánk a PornHub-on a jelenetek címeit, akkor sírva fakadnánk attól amit leírnak. Sírva értitek, SÍRVA !!! Egy képzeletbeli fantázia dolgon, ugyanis haver, ha az van leírva, hogy “Szétgyalázzák a kis iskolás lány picsáját”, akkor a valóságban nem gyalázzák szét, és a kisiskolás lány sem az, hanem egy beavatott színésznő, aki a legtöbb esetben megjátssza, hogy szenved és valójában meg nem is annyira. Már írtam erről a “de hát nem is tudtam” róla jelenségről, amin aztán végképpen ki tudok akadni. Valaki elmegy egy pornó forgatásra, ahol kamerák előtt megbasszák és még elhiszi hogy ezt nem fogja látni mindenki ? Én ezer millió éve foglalkozom pornóval és igazi erőszakot szerintem soha a kurva életben nem láttam még, van amikor kiakadok, mint a Graias jeleneteken, de ott is beleegyezés van és szerződés aláírása, amiben tájékoztatják a csajt, hogy mi fog történni. Ő jön el, a pénzkeresés reményében és ajánlja fel, hogy bevállalja a dolgokat.

Egyben vagyok csak biztos, abban, hogy ez a tag, aki írta ezt a cikket aláírta a petíciót is. Aztán meg kiverte egy PornHub videóra, mivel tutira nincs csaja, vagy saját magára, mert annyira tetszik neki ez az álszent viselkedés.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Másfél millió aláírásnál jár az online petíció a PornHub leállításáért.