Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Amikor azt hitted, hogy már nincs lejjebb és mégis van: Maitland Ward új jelenetek

2022.09.13.Curt

Komolyan mondom, már csak azért követem ezt a csajt, mert egy klassz emlék köt hozzá, mégpedig az, hogy a mostani oldalunk egyik legelső cikke volt még a sorozat sztárból lett pornós csaj megacikke. Azóta próbálom követni a karrierjét és sajnálattal tapasztalom, hogy egyre gázabb lesz, és sajnos nem úgy, hogy egyre jobban elmerülne a kőkemény análozások és mélytorkozások világában, hanem …. nna de majd meglátjátok!

Kayden Kross szerintem az egyik legszebb pornós csaj, aki valaha volt. Le is csapott rá az egyik leghírhedtebb férfi pornós, és így alapították meg a saját kis cégüket, a Deeper-t, ahol Kayden már szinte csakis mint rendezőnő aktív. Vannak azért csajok, akik eléggé jól rendeznek, nekem Julia Grandi, aki 5 éve még pornózott, most meg már világszínvonalon rendez mondjuk a Vixen-nek. Kayden jelenetei szerintem leginkább az amerikai piacra készülnek és a hozzánk hasonló kifinomult ízlésű pornó rajongóknak nézhetetlenek.

Maitland kizárólagos szerződést kötött velük és annyi lóvét kap, hogy ebből él egész évben, néha forgat egy pár jelenetet is (inkább ne tenné). Most is itt van egy sokrészes film, amit az ő nevével adnak el. A “filmben” Maitland saját magát játssza, azaz egy film sztárt, akit a forgatási szünetekben a személyi titkára szórakoztat először lábmasszírozással (már vettem is elő a farkam), majd talp nyalogatással (fuhuhúúú ez eddig egész jó). Aztán egyszer csak észrevesszük, hogy a sarokban ott egy néger. Igen, az amerikai pornó jelenetekben mindíg ott van a sarokban minimum egy. 🙂

Ez persze a nagyfarkú fajta, de a puha farkú is, szóval két kézzel kell neki fogni, de nem azért mert olyan nagy, hanem azért mert nem áll. De a vörös milf ezt úgy adja elő, mintha a smaragd románcát találta volna meg kb.

Amikor ilyen van, akkor szekunder szégyenérzet fog el, és nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy szegény faszinak milyen égő, hogy nem áll fel, de közben meg nem az, mert ő ennyit tud. Olyan mint mikor már túl sok sört iszok meg, és túllépem a “nemtudokelélvezni” fázist és belépek a “felseáll” fázisba, de azért még próbálkozunk a csajommal, mert nem hagyom ám békén szegényt. Csak itt még a csajoknak meg is kell játszani hogy ez jó, a faszinak meg, hogy ő a legnagyobb kúrógép a földön.

A közelieknél is azon izgulok, hogy ki ne csusszanjon a bré, de szerencsére akkora két nagy segge évan mind a két csajnak, hogy nem nagyon láthatunk semmi ilyet. Egy izgató rész volt az egész jelenetben nekem, a lábnyaláson kívül, amikor Maitland úgy “baszatta” magát, hogy fogta a talpacskáit közben.

A másik csaj Violet Myers volt, csak a rend kedvéért.


Egy másik szett jött ki nemrégen, amiben még tovább fokozzák a tempót … és …. seggbe is megkapja a farkat a debella vörös.

Kayden lehet kicsit sok Lars von Trier-t nézett, mert olyan vágásokkal operál, hogy azt csak a művészfilmekben szoktuk látni, és marhára nem illik egy pornófilmbe, mi már ezt megcsináltuk a kilencvenes években Kovival. Az akkor atom menő volt, most már kicsit (nem kicsit) ciki.

Most is sztárként járja egy filmbemutató után az utcát, ahol betér egy oldschool videótékába (!!!), ahol éppen az ő filmjét nézi egy tag, akivel kúrni fog. A faszi sokkal szenvedélyesebb, mint az előző volt és végre a farka is áll. Rendesen benyal neki és Maitland is mélyre tolja a faszát a torkába. Seggbe csinálják, de semmi látványosra ne számítsatok. Nem is tudom, hogy van-e a Legalnál ilyen dagadt nő, aki ilyen tohonya lenne, mint ő. Szerintem nem nagyon, vagy ha van, akkor mindíg skippelni szoktam a jeleneteit.

A háttérben (Kovi bácsi figyelj !!!) sercegő tv-k vannak, amiken épp adásszünet szerűség megy. Ugye milyen művészi ??

Ha mégis meg szeretnétek nézni akkor itt az első rész, a másodikhoz még nem találtam streamet, de ha lelek, akkor bekommentelem.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Amikor azt hitted, hogy már nincs lejjebb és mégis van: Maitland Ward új jelenetek