Loading
Anál   /   Hardcore   /   Kritika

Nika Bride a tökéletes 18 éves orosz modell, akit az orosz Woodman avatott be.

2022.09.02.Curt

A csajsziról már írtam az egyik orosz modelles összefoglalónkban, de most úgy gondoltam nézzük meg a fejlődését, és az eddigi négy kijött jelenetét. Az a tipikus csaj, aki mondjuk 10/8-as, de a pinája és a fenéklyuka (nekem persze a lábikója) olyan szépen baszható, hogy simán 10/10-essé emeli őt egy pornó jelenetben.

Lassan egyébként is már szinte teljesen átveszik az uralmat a Legalon az orosz jelenetek, de erről már a fórumban is beszélgettünk és én is tervezek egy hosszabb posztot írni róla. Nna nem baj Nikának örülünk azért eléggé, jócsaj és még a DP, meg a DAP is hátravan, azt a szép lila kis fenéklyukat jól meg lehet majd baszni !

Az első jelenet annál a szőrös hosszú hajú faszinál történt, aki szerintem a helyi Woodman lehet, mert jobbnál jobb csajokat baszik meg állandóan és tényleg elhisszük neki, hogy az első anál jelenetük a csajoknak, sőt sokszor az első bármilyen jelenetük és az első szexuális élményük. Bármilyen 90-es évekbeli drog dealer kinézete van a tagnak, akkor is jobban kúr mint a francia szőrös majomka.

Első alkalommal, még nem is kap seggbe a drága, csak egy sima “beavatásos” jelenet.

De csak azért, hogy csinálhasson egy második jelenetet is ugyanezzel a csajjal, amiben már deflorálja a pici kis lila fenéklyukát is. Eléggé feledhető jelenet ez baszásilag, a faszinak elég átlagos, vagy inkább az átlagosnál is kisebb a farka, szóval nem nagyon hatja meg a kis szőkét. A fenéklyuka, viszont istenien szép, brutál látni ahogy tágul, ő meg mosolyog hozzá a 18 évével !

És akkor nézzük a bekeményítést. Naná, hogy az egyik leghíresebb orosz pornós faszit engedik rá a drágára, Mr. Andersont, aki tudja hogyan kell megbaszni a csajokat. Már az elején a pózolás után (honnan szedték azt a szánalmasan vékonyka műfaszt, úristen, de ronda !) meztelenre vetkőzik a drága, és beveri neki az orosz faszi, úgy hogy nem kellemes érzés:

Videó:

Nincs megállás, és isteni szép lilás Gape-eket láthatunk a drágától. Nem is értem hogyan képes nem beleszagolni és nyalni ebbe a csodába a faszi:

Az egyik legszebb amit idén láttam új modelltől. Aztán mikor beleül a faszba a drága tágul még szebbeket, nézzétek a képeket:

Aztán visszatért még egyre ugyanezzel a faszival most nemrégen. Itt a harisnya ugyan marad, de a baszás megint ugyanolyan jó. Nagyon jó lenne, ha áthoznák a csajt ide Prágába, mert megnézném több faszival orgiákban is, és még DP-t sem láthattunk tőle, de tutira veszem, hogy nem lesz finnyás semmiben sem a drága. Jja és azt meg még csak most vettem észre, hogy a fülei is elállnak, hát kell ennél több ??? Imádom.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nika Bride a tökéletes 18 éves orosz modell, akit az orosz Woodman avatott be.