Loading
Hírek   /   Softcore

Nézzünk szép csajokat, szép helyszíneken baszni. (videókkal)

2022.08.24.Curt

Ha ránézek a Pornolover keződlapjára, akkor alig látok mást mint bukkake, és anál tartalmakat, kicsit azért nyújtsunk már másnak is élvezetet, aki nem éppen a kinyomott fenéklyukból kifingott pisiért rajong és mondjuk szereti a hagyományos anál punci szexet, nem csak művelni, hanem nézni is. Egy pár klasszabb Vixen jelenetet szedtem össze e célból.

Allie Nicole

Egy Oscar díjas alakítást felérő intróval kezdünk, amiben a csajszi Baywatch-os öltözékben fegyelmezi meg a későbbi baszó partnerét. Ha tehetitek nézzétek meg, mert csak röhögni lehet rajta, ahogy próbálnak színészkedni. A srác persze a szokásos nagy farkú tag, aki mindenki megbasz a Vixen szettekben. Allie-nek kicsit elereszkedett a feneke. Egyébként meg az a totálisan amerikai szőke pornós, amilyet elképzeltek. Színészkedésben egyébként igazán a srác a gagyi …

A képi világa viszont kurva jó a vixen jeleneteknek, ha már unjátok a sok stúdiós szettet, akkor azért néha érdemes egy két ilyet is nézni, nehogy becsömöröljetek a sok análba. Persze hogy elcsábítja a srácot és basznak a parton egyet. Tényleg semmi extra, a csaj szép, meztelenül van és amikor lovagol a faszban azért eléggé ügyes. A geci a pinájába kerül a végén. Ilyenkor, amikor ilyen felvezetés van én sajnálom hogy nincs levezetés, megnézném, hogy a történet szerint mit csinálnának a szex után is.

Vanna Bardot

A csajra emlékszem az egyik HookupHotshot jelenetből. Akkor is szar volt, és most sem élete legnagyobb baszását alakítja, de legalább jócsaj.

Megint egy teljesen életszerű és könnyen megvalósuló jelenetről beszélünk, a csaj kint jógázik a stégen a srác meg odamegy hozzá efféleképpen:

A pózok, a menetrend, mind ugyanaz, mint amit az előző jelenetben láthattunk. A csajszi viszont gyönyörű, szép, picit szőrösre hagyott pinácskával, igazán baszható. Amúgy meg a legjobb a legvégén, amikor vége van és egyszerre beugranak a tengerbe 🙂

Eliza Ibarra & Lily Larimar

A végére azért hagyok egy igazán faszányos jelenetet is, habár én elfogult vagyok a kis kedvenc Ibarra csajommal. Itt már írtam róla sokat.

Most nem szabadtéren vagyunk, de nem is nagyon hiányzik. A két csaj totál kihasználja a srác farkát, szépen meglovagolják azt, felváltva ülnek bele az édes kis pinájukkal. Eliza pedig spriccelésre is képes, szóval baszatja magát amíg szépen spriccelve el nem élvez a drága.

Isteni jól csinálja a két csaj

Én ritkán verem ki sima pornó (puncis) jelenetre, de ezzel kivételt tettem, csak a régi szép idők kedvéért amikor még ez érdekelt 🙂

Itt pedig a beígért videó linkek jönnek :

1, 2, 3

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nézzünk szép csajokat, szép helyszíneken baszni. (videókkal)