Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

5 videóval bizonyítom, hogy a 28 éves Nicole Black az egyik legjobban baszható modell a Legalon.

2022.08.16.Curt

Az egyik legtapasztaltabb mindenképpen, hiszen nemsokára eléri a 100-as jelenet számot, amit nem sok mindenkinek sikerült még. Mi ott voltunk a sztár születésénél is annak idején (2017) és már akkor írtam róla posztot, amikor még az első jelenetei érkeztek és avatták be a csajt. 2019-ben megadtam neki a Szétbaszva pecsétet is. Itt tanult mindent a kis édes és lett mára az egyik vezető pornós, akire simán rá mernek bízni más csajokat, vagy egy 10/1-es jelenetet is.

Simán megnyalja a kinyomott picsát

Simán nyalja az egyik legnagyobb kinyomott fenéklyukat, amit valaha láthattunk a pornóban. A honfitársáé egyébként Monika Fox-é. Nézzétek csak, ahogy hol a segges faszt, hol pedig a piros ráncos rosebud-ot nyalja a drága:

Élvezettel issza meg a saját fenéklyukából kifingott geci adagokat

Ehhez mást nem is kell írni, előtte szépen alaposan hatan baszták szét a picsáját és a száját is, most meg élvezettel fingja ki egy pohárkába a sok gecit, aztán játszva issza meg mind egy cseppig.

Akkor élvez el, amikor ököllel vannak a picsájában

Szokta egyébként saját magának is a saját öklét felnyomni, de most hagyja ezt a munkát Moona Snake-re, és élvez egy szépet.

Elbánik 10 faszival is simán és a gecijüket is mind lenyeli sorban

Előtte olyan szinten szépen megbasszák a meztelen Nikit, ahogy az a szétbaszós tankönyvekben meg van írva. Nem gond neki a 10 adag geci, szerepelt a PremiumBukkake oldalon is már.

Bevezeti a jóba az egyik legszebb új modellt Emily Bellex-et.

Nem hiába bízták őrá az egyik legnagyobb új felfedezett csajszit. Annyira jó lett a közös jelenetük, hogy külön poszti is lesz róla majd a Legalblogon. Meglepő, hogy viszont a pisizés kimaradt a portfóliójából, szerintem lesz a pénz, amiért be fogja vállalni a drága azt is. Itt éppen ő csapatja ki a pináját a másik csaj szájába.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    5 videóval bizonyítom, hogy a 28 éves Nicole Black az egyik legjobban baszható modell a Legalon.