Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Nagyon keresni kell, de azért az USA-ból is lehet jó anál jelenetet látni.

2022.08.15.Curt

Általában, ha nem éppen Mike Adriano oldalain, akkor a Tushy-n és társain szoktam körül nézni, ha ilyen témában keresgélek. Most is találtam egy pár jó TushyRaw jelenetet, amit nektek is megmutatok. Azért senki ne számítson fenéklyukból való pisi kifingására és prolapse nyalogatásra, de azért nem olyan rossz kis jelenetek ezek, főleg, hogy vágás nélküli baszások, őszinte élvezésekkel.

Asia Vargas & Eveline Dellai

Azért kicsit még hogy itt maradjunk Európában egy olyat választottam kezdésnek, amiben az egyik Dellai iker is szerepel, a partnere pedig egy kolumbiai lesz. Az intró olyan homályos, hogy nem tudom hogy Magyarországon járunk-e benne, vagy Prágában, de én megkockáztatom a Vörösmarty teret éjszaka.

Persze sokkal jobban baszik a cseh csaj mint a dél-amerikai, és végre igen közelről nézhetjük az isteni szép pink puncikáját is, amit imádok és a Legal jelenetekben vagy van benne egy fasz vagy éppen nem is nagyon mutatják. Itt megvilágítva közelről élvezkedhetünk benne. (a cikk végén megadom a videók linkjeit is)

Jessica Ryan

Jessica az igazi amerikai csajszi, aki brutálisan jól néz ki és kellően ronda a pinája is. Én nem vagyok egy pina válogatós, talán életemben egyszer láttam csak olyat, amire azt mondtam, hogy fujj, így ezt is elfogadom, mert megvan a kontraszt a szép csaj és a rojtos ronda pina között. De itt nem is a nuni a lényeg, hanem a fenéklyuk, ami alaposan meg lesz tornáztatva és (mivel az USA-ban járunk), egy néger farok által.

Jó kis jelenet ez ha nem vágyunk az extrémre és közelről szeretünk női nemi szerveket nézegetni tökéletes megvilágításban !!

Jackie Hoff

A lógós csöcsök és a nagy mellbimbók országos rajongójaként én már régebben rátaláltam a csajra mint a tushy-sok. Ha ti is imádjátok hallani a csattogó csöcs hangokat baszás közben akkor ez a csaj a ti emberetek is lesz! Egyébként a három jelenet közül magasan az övé lett a legjobb.

Imádom amikor egy csaj nem játssza meg a baszást és itt most arról beszélünk, élvezi minden egyes lökését a fasznak. Nem sokat szaroznak vele, azonnal egy kis síkosítóval máris basszák a fenekét. Azonnal meztelen is lesz a drága és azonnal nedvesedik olyan szinten a pinája, hogy lehet látni a fehér nedved a hüvelyében. Imádom az ilyet.

És azok a csodamellek, te atya úr isten !!! Amikor beleülve lovagol a hatalmas faszban a drága azt nektek is látnotok kell videóban is :

Van itt minden aminek csak lennie kell, amikor lovagol a csaj élvez el és a pinanedve a faszra folyik, nem éppen fél méteres pisi zuhatag formájában mint a Legalon, hanem úgy igaziból. Remélem ti is látjátok a rángásokat a hüvelynél amikor elélvez a drága. A mellei ringatak csattognak és úgy egyáltalán tökéletesek.

A harmadik póznak én mindenképpen a doggy-t tettem volna, mert még tágulni is tud a csaj, nem is akárhogyan. Dirty anal rajongók még egy kis kakit is elcsípthetnek a felvételeken, ami azért eléggé ritka a tengeren túli pornónál.

A szopáson még van mit javítani, de legalább nem csak a végét szopogatja a drága, hanem próbálkozik benyelni a teljes faszt is.

Ha megtetszett a csajszi, akkor a PornHubon találtok még róla anyagot.


Itt vannak a torrent linkek: 1 2 3

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nagyon keresni kell, de azért az USA-ból is lehet jó anál jelenetet látni.