Loading
Extrém   /   Hírek

Nézzük meg az új Premiumbukkake jeleneteket ! Videókkal !

2022.08.08.Curt

Nagyon népszerű cimke itt a blogon a legjobb európai bukkake oldal, a Premiumbukkake. Én is rajongója vagyok az oldalnak, volt amikor még elő is fizettem rá két hónapja, ti ne tegyétek, itt írtam le, hogy miért ! Kicsit vártok és torrenten, vagy a videómegosztókon megtaláljátok a jeleneteket.

Safira Yakuza pulcsija is tocsog a gecitől

Nagyon bírom azt amikor ruhában térdelnek a csajok és úgy ömlik a sok geci az arcukba és a szájukba. Nagyon sok japán oldalon látni ilyet, de hát ők találták ki ezt a cselekményt, szóval őket egyébként is nagyon bírom. A hatalmas szilikon csöcsű csaj a Legalporno-nál is járt már, de bennem nem nagyon hagyott mély nyomot.

Kezdésnek lenyel a drága 25 adag gecit, majd jön a szuper rész, amikor is az arcára élveznek a srácok és hát ilyenkor elkerülhetetlen, hogy a fekete pulcsi is gecis lesz, amit a csaj visel. A 25 adagot eléggé nehezen nyeli le a drága, és itt is van, aki nem tud belecélozni a szájába.

Egyébként erről jut eszembe hogy az oldalra egyébként eléggé könnyen lehet jelentkezni szereplőnek, csak kár, hogy Párizsban és Madridban forgatnak. Ajánlott a hét napos megtartóztatás. Hét napos basszus, szerintem 13 éves korom óta maximum volt a három nap, de már akkor is szétrobbantak a heréim. Mondjuk egy ilyen forgatásra lehet hogy kibírnám. Nna de térjünk vissza a drágához, aki így fogadja a geciket az arcára, nézzük inkább videóban meg :

A végére már amint látjátok kurvára nem tetszik neki a dolog. Egyébként saját tapasztalat is azt, hogy inkább lenyelik a lányok, de a fejre, arcra élvezés, az sokkal nehezebben elfogadható nekik. Elhiszem egy ilyen bukkake jelenetben meg főleg, mert percekig ott marad a cucc az arcon, a szájba élvezéskor pedig lemegy a gyomorba és nem érzi. Meg hát a smink is, meg a haja is, meg úgy egyáltalán …

Bőrdzsekiben, vagányan: Lola Emme

Még egy ruhás csajszit mutatok nektek, aki ugyancsak nagyon odaadóan viselte az 50 adag geci torkába jutását. A csajszi egyébként kivételesen nem spanyol, hanem argentín.

Ezt az elején történő szopásos részt amúgy simán ki lehetne hagyni, szegény spanyol srácok, inkább az átlag alatti farkakkal rendelkeznek és nem olyan látványos a dolog. A csajszi egyetlen fintor nélkül nyeli le a geciket, pedig higgyetek nekem, kikockáztam hogy tudjak olyan shotot csinálni amin legalább egy picike undor elhagyja az arcát, de semmi.

Szóval extzásiban tartja a csaj majd’ egy teljes órán át kitátva a száját. Még a fogorvosnál is sok lehet egy ilyen, de ő bírja simán. A végére csinál egy olyat, hogy egy kézzel masztizik a másikkal meg fogja a gecis tálat. Miután lenyel a csaj 80 (!!!) adag spermát kezdik az arcára verni a gecit. A kabátjára is hullik, és az egész arca tocsog a cucctól. Csodás a látvány !

Azt soha nem értettem egyébként, hogy előtted térdel egy idegen csaj, aki szívesen megissza a gecidet és te nem az arcára, és nem is a szájába vered a farkad, hanem a tálkába, amit tart ? Miért ??

Megan Nicole szájából ömlik ki a geci

A végére hagytam a legjobbat.

A kis cukker szemüveges csajszi a bukkake alatt sem veszi le a szemüvegét. Az interjú alatt lenyel 3 adag gecit, aztán meg csak tátja a kis száját és spriccennek bele az adagok.

Imádom amikor egy csajnak csak megerőltetett a mosolya és igazából kibaszottul nem annyira jó ami történik most vele. Hát ez van ezzel a csajjal is. 15 adag geci után mosolyog, aztán meg majd’ behány, mikor leér a cucc. De semmi gond tátja tovább is ki a picike cuki szájacskáját.

A leg végét videóban is nézzétek meg, mert valami kibaszottul faszfelállító látvány, ahogy majdnem kicsöpög a csaj szájából a sok sperma, de mégsem. 25 adagnyi geci fér bele egyszerre, amit egyetlen egy korttyal nyel le a drága.

Itt a videó a kicsorgó gecis bukkake-ről:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nézzük meg az új Premiumbukkake jeleneteket ! Videókkal !