Loading
Film kritika   /   Hírek

Az internet leggyűlöltebb embere: Netflixes sorozat a bosszúpornóról.

2022.08.03.Curt

Általában az ilyen “szakmába vágó” sorozatokat meg szoktam nézni, van is itt a blogon egy külön rovatunk ennek, a Film kritikák. Eléggé behúzós sorozat cím volt ez is, és megnéztem volna akkor is, ha nem éppen a pornó a téma.

https://www.youtube.com/watch?v=ySFpxEdKxMw&feature=emb_logo

Annyira azért nem a kemény pornó, szóval ha valaki erre számít annak csalódás lesz a sorozat. Nekem érdekes volt, főleg azért mert a sorozat fő témája egy olyan oldal volt, ami totálisan kimaradt az életünkből itt Európában. Szerintem ti sem hallottatok még az isanyoneup.com oldalról, ami minden bosszúpornónak és thrash oldalnak az alapja volt. Mára persze már ne keressétek a lapot, nem működik. A tag, aki pedig csinálta börtönben is volt.

A különös a témában az, hogy a faszkalap aki csinálta nem névtelenül és szerverek mögé elrejtve tette amit tett, hanem totálisan nyíltan felvállalta magát és ezzel szerzett magának hírnevet és népszerűséget. 2012-t írunk, szóval azért nem a kőkorszakban járunk, de a net akkor még azért nem volt az ami ma, nem létezett még az influenszer szó sem.

Ma is léteznek ilyen oldalak, a múltkor megidézett napiszar is hasonló, de meg kell hogy védjem az oldalt, mert van egy nagy különbség a két oldal között. Mégpedig az, hogy a napiszar és társai nem törnek fel levelezéseket és nem magán képeket tolnak ki, hanem mindenki által megtalálható Facebook, vagy Insta posztokat kötnek össze valós személyekkel, ez pedig csak az alany bénaságán múlik, mert ugyebár tudjuk, hogy ami egyszer felkerült …

A Hunter Moore által üzemeltetett weboldal viszont simán adott arra is lehetőséget, hogy ha elhagyott a csajod és van pár képed róla, ami kellemetlen helyzetbe hozhatja őt, akkor két kattintással már töltheted is fel, és másnap jeleneik is meg az oldalon, eleinte névtelenül, aztán már névvel, GPS lokációval és Facebook profil linkeléssel együtt. Ez azért eléggé geci dolog, mint ahogy valaki írta egy kommentben itt nálunk, a pedofíliával egyenrangú aberrált geciség volt. A tag azzal védekezett, hogy ő csak a felületet biztosítja és a userek a bűnösek, akik feltöltik a képeket, videókat. Ez annyira megtámadhatatlan volt már akkoriban is, hogy sokáig nem is tudtak mit kezdeni vele és kurvára népszerű volt az oldal, ő meg szarrá kereste magát.

Ami még érdekes mai szemmel, az egy csajszi, aki már akkor webcam modellként dolgozott, és az oldalon keresztül próbált meg népszerűséget szerezni Hunter pedig le screenshotozta a beszélgetésüket és a videót feltöltötte, amiben öklözi a saját fenéklyukát a csaj. Ő lett a Buttholegirl, akiről egy rapper még dalt is írt. A faszkalap feltöltötte a Facebook profilját is a csajnak, amin a két gyerekével volt látható – alatta a fisting videó … A csaj egyébként persze azóta is ebből próbál megélni és szerintem a sorozattal csak még jobban felpörgött az OnlyFans fiókja.

Aztán persze csak lebukik a tag, és még börtönbe is kerül, és még így is hogy elspoilereztem szinte mindent is érdekes a film, már akit érdekel a 10 évvel ezelőtti netes élet, és szereti az ilyen dokumentumfilmeket.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az internet leggyűlöltebb embere: Netflixes sorozat a bosszúpornóról.