Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Hírek   /   Orál

Ennek a csajnak nagyon nincs mélyen a gag-reflexe. Hánytatós szopatás videóval.

2022.07.13.Curt

Ha egy ilyen videót osztottam volna meg mondjuk 6-7 éve, akkor az még az extrém kategóriába menne, de manapság már, amikor csajok isznak meg mindennapos szinten liternyi pisit, akkor simán posztként is elmegy az ilyen.

A videó a BlackPayBack-ről származik, akiknek aktív követője vagyok, a magas néger faszit csak utálni lehet, ahogy ellenszenvesen terpeszkedik és azt hiszi övé a kibaszott világ, mert leszopathat „ZS” kategóriás csajokat. Ne nagyon keressetek itt klassz pornósokat, szerintem prostik a csajok akik belemennek ebbe, egy-két havi lakbér kijön azért amiért kihányják a guacamole-t.

Ennek a csajnak sem érdemes nagyon utánanézni, nem az a lényeg, hanem az, hogy egy ilyen oldalon, ahol az a fontos, hogy benyelj egy harminc centis néger faszt ő már akkor elkezd gag-reflexezni, amikor a makkja beér a szájába a tagnak. Egy kis hányás nem a világ vége, nálunk is simán belefér a mélytorkozós szexbe, ha kicsit sűrűbb az a nyál, nekem akkor áll a legjobban, amikor látom, hogy jön a cucc mélyről és ha tudom, hogy ti is olyan szerencsések vagytok mint én és a csajotokat sem zavarja ez – sőt szerintem a belevaló csajok imádják így gyalázni magukat és lenyomni a faszt a torkukon.

Igenis izgató látni ahogy ez a csaj „szenved” és fröcsög a cucc az orrából is a faszra, nagy kár, hogy nem nyomja a néger tag vissza a fejét egyből a faszra miután öklendezett. Ha eddig úgy gondoltátok hogy a néger a háttérben aki ül az szimpatikus, akkor hallgassátok meg a felesleges óbégatását is és máris nem lesz annyira az 🙂

Szegény csajszi nagyon lelkes, lenyomja a torkán a faszt ha kell ha nem, pedig tudja, hogy mi fog következni. És amikor már tényleg nem hinnéd, hogy még van a csajban tartalék akkor jön még egy adagnyi nem tudom mi onnan a mélyről.

Kedves barátunk mindezt vidám énekléssel koronázza meg, ahelyett, hogy megfogná a csaj fejét és rányomná a faszára végre.

Ti is bírjátok az ilyen videókat, vagy csak én vagyok ilyen barom?

A videó túl nagy beillesztésre, ezért a Google Driveomra töltöttem fel. INNEN letölthetitek.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ennek a csajnak nagyon nincs mélyen a gag-reflexe. Hánytatós szopatás videóval.