Loading
Hírek   /   Magyarok

Az Opitz Barbi bosszúpornó miatt még a Napiszar is leállt.

2022.07.13.Curt

Éppen most nemrégen írtam és néztem végig a remek sorozatot, ami Tommy Lee és Pamela Anderson kiszivárgott szexvideójának a történetét mutatja be, és máris itt egy magyar vonatkozású hír, amit minden média lehozott.

Kicsit azért másabb a sztori, mert itt a kiszivárogtató nem egy idegen, hanem az egyik szereplő fél, mégpedig a csajszi ex barátja. Van is ennek a kategóriának már egy neve, mégpedig a bosszú pornó, vagy angolul Revenge porn. A Telexen faszául leírják ennek a mikéntjét, én nem is ezt akarom magyarázni, és a videót feltölteni meg végképp nem, kurvára nem akarom, hogy úgy járjon az oldalunk, mint a címben említett Thrash oldal.

Szerintem mindenki csinált már ilyen a csajáról, vagy kért ilyet tőle, az én telómon még olyan felvételek is vannak, amin csak én vagyok rajta, mert egy perverz majom vagyok és fel szoktam venni , ahogy kiverem. Más dolog ez egy férfinál, mert ha most éppen feltörnék az Icloud fiókomat, mint annak idején szegény Scarlett Johanson-al is tették és kiderülnének ezek a képek, kurvára nem érdekelne senkit, mert mások számára ismeretlen tag vagyok.

Nem úgy ez az énekes csaj, akiről mindenkinek az ugrik be, hogy „jja az a nagyhajú csaj valamelyik tehetség kutatóból” – és egyébként nekem is, mert kurvára nem tudom hogy milyen zenei karriert futott be. Arra emlékszem hogy egy pár éve volt egy ügye már, mert egy kis csicska gyerek össze fotosoppolt egy képet, amin ő látható meztelenül, de közben meg nem, meg is mutatta az igazi képet, ilyet szerintem sokunk tudna csinálni, másokból is és mégsem tesszük. Ezt egyébként elég könnyen megmutatja a Google is, mind a mai napig.

Magyarországon egy ilyen videó „kiszivárogtatása” általában a fenti oldalon keresztül történik, akiktől egyébként jelentős számban kapunk mi is látogatókat, pld. az egyik legolvasottabb cikkünk is az ő linkjük miatt lett az, ami. Azért nem voltam napi szinten olvasója az oldalnak, de szerintem két hetente azért átpörgettem, hátha találok pikáns pornós tartalmat, kizárólag szakmai szempontból 🙂

Annak idején az önkormányzati választások előtt a Borkais szex videót én is megosztottam, sőt a szegény pesti polgármesterét is, amikor egy prostinál dugott, de ezeket is le kellett persze szednem, felszólítottak ügyvédek és stb. Most ezt itt nem kockáztatjuk meg, csak akartam egy posztot, hogy megemlékezzünk a témáról.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az Opitz Barbi bosszúpornó miatt még a Napiszar is leállt.