Loading
Hardcore   /   Hírek

6 csajjal csinált orgiát a BlackedRaw

2022.07.01.Curt

Itt a nyár, meg minden szóval azért vannak ritkább posztok, a napi kötelező pornón kívül kicsit szüneteltetem az írást, és ha írok is akkor a másik két blogomba teszem, de azért a fontosabb dolgokról itt is emlékezzünk meg ! Ilyen fontosabb dolog a BlackedRaw egyik jelenete, ami szerintem az első nagy orgiájuk. Itt azért eléggé van lóvé, szóval a külsőségek és a szex aránya legalább fele fele lesz, de attól félek, hogy talán még rosszabb a szex veszteségére.

A csajok, akiket castingoltak ide is olyan futottak még kategória, legalábbis nekem, amíg itt Európában és főleg a legalnál naponta jönnek jobbnál jobb csajok ott a tengeren túlon a tucat pornós csajok érkeznek. Habár már nem követem annyira az ottani frontot mint régebben, szóval lehet hogy vannak ott is isteni jó eredeti szenvedélyes csajszik, csak én még nem találkoztam velük.

Az összes valaha volt férfi szereplőt szerintem kiválogatták a bulira, szóval nagy és petyhüdt néger faszokban nincs hiány. Van egy olyan hibrid vastag is, hogy arra még én is csettintettem, hogy ez már valami bassza meg ! A szokásos intróban a Halálos Irambanban érezhetjük magunkat, annyi eltéréssel, hogy itt kicsit szopnak faszt is a Lamborghinik belsejében, aztán irány a jól berendezett szoba.

A TushyRaw és a BlackedRaw jelenetek különlegessége volt, hogy a szereplők Iphone-jainak a felvételeit is bevágták a jelenetbe és ez elég profin sikerült, sokszor dobott a jeleneten ez. Ez viszont egy ennyire sok szereplős jelenetben inkább csak 5 másodpercenkénti vágást eredményez, és éppen amikor már belemelegednénk egy jó kis baszásba jön egy másik vágás, ahol egy másik páros egy másik felvételen mobil kamerával felvett jelenetben csinálja. Ebből kicsit sok került a jelenetbe szerintem.

Persze mindenki baszik mindenkivel a flitteres jelenetben egyszerre. Violet Myers az arab kinézetű latin punci a főszereplő, a piros ruhában szőrös pinával és jó nagy seggel, de láthatunk remek közelieket Vanna Bardot pinájáról is baszás közben. Minden csajra egyébként legalább kettő néger faszi jut.

Egyébként az orgia mint olyan nem is lett rossz, 1 órán át folyamatosan megy a baszás, nem pihen senki sem. A csajok csak az 1000 dolláros Nike cipőjüket hagyják magukon és a nagy mellű csajoknak is kellően csattognak a csöcseik.

Aztán egyszer csak fogják a csajokat és a nappali részből felviszik őket a hálóba, ahol végre mindegyikük mezítláb is lesz. Innen lesz igazán fasza a jelenet. Vicky Chase bevállalja a DP-t is és mindenki kavarodik mindenkivel, izzadt mellek, tocsogó pinák és meztelen női talpak keverednek össze.

Komolyan mondom ez a Violet csaj is szexin baszatja magát azzal a hatalmas csöcseivel meg a még nagyobb fenekével. Ha el tudunk vonatkoztatni a félmerev néger bréktől és a liternyi leizzadt férfi izzadtságtól, akkor jó kis orgia ez na … néha kell ilyen is a sok pisi ivás és szétöklözött fenéklyuk között.

Igényesen megcsinált cucc.

Itt van még egy pár kép a csöcsös csajról. Ha rákerestek, akkor találkozni fogtok egy régebbi nevével. Lana Bunny, nem keverendő a mi kis Lana Bunny-nkkal, aki kicsit más ütemben csinálja a jeleneteket.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    6 csajjal csinált orgiát a BlackedRaw