Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Syren néni nálunk ünnepelte a szülinapját. 53 éves lett a drága és szép ajándékot kapott.

2022.06.27.Curt

Június 24-én lett pont ennyi a drága, és a Legalporno köszöntötte, nem is akárhogyan. Ha még nem láttatok olyan bulit, amiben a behozott tortába gyártott lyukakból szívja ki a belepisilt cuccost az ünnepelt, akkor feltétlen tartsatok velünk !

Meg kell valljam, hogy nekem már régen kiesett a rajongásom tárgyaiból a néni, de azért ezt a jelenetet megnéztem, mert eléggé jó volt a trailere. A csajt még csak bírnám és a mellei is azért totálisan milfesen rendben vannak, de nekem az a nagy picsa, már túlságosan is nagy picsa.

Az első részletben egyébként nem történik semmi extra, amit ne láthatnánk ezernyi más ilyen jelenetben, a néni pózolgat, majd szopogat, majd baszogat. Aztán egyszer csak szemből jön egy pár extra erős sugár pisi a szájába és a testére is. Ez már meglepőbb dolog, mert semmi mosdás és hasonlók, baszatja magát tovább a félig lefolyt sminkkel a drága. Egyébként ő pont az a nő, aki kifestve sokkal idősebbnek tűnik, ha lefolyik róla a hat réteg smink, akkor szerintem sokkal természetesebb és sokkal jobban is mutat.

Baszni már annyiszor láttuk Syren-t hogy a dupla anál és a pakolgatása nekem nem sok élvezeti értékkel bír, főleg, hogy sokkal szebb kelet-európai csajokat is láthatunk itt ugyanebben a pózban szenvedni és ők 25 kilóval könnyebbek és a fenekük is látszik. Azért alaposan odateszik magukat a srácok és tiszta erőből basszák ahogy csak lehet az amcsi milfet.

Aztán a drága néni odatérdel a tortácskája mellé és itt kezdődik az extrémkedés. Megissza a saját adagjait a pezsgős poharakból és a feles shotokból is. Simán, mintha csak jegelt Törley lenne, úgy kortyolja a csaj. Aztán a baszásos részt itt én már bevallom, hogy el is tekertem, mert nekem semmi újat nem mutatott.

A leges legvégén aztán valakinek az a remek ötlete támad, hogy a folyosón használt injekciót (gondolom erekció elősegítésére használt) behozza, és a tűt levéve, a testtel csinál három lyukat a tortába, amibe egy-egy szívószálat dobnak. Magyarázva elég gáz, de nézzétek meg videóban inkább:

lehet hogy csak inkább megnéztem volna Syren-el egy olyan videót, amiben a határait feszegetik e képpen, mert a baszás témában már nem igen hiszem, hogy tudnak neki újat mutatni. Ez a szívszálas tortából való kiszippantás viszont megint egy olyan dolog, amiről mikor ma felkeltetek az ágyból nem számítottatok rá, hogy ma látni fogtok egy ilyet.

Minden nap tanul az ember.

Egyébként ezzel kb egy időben jött ki a Tushy jelenete is, ott is anál van, de ne számítsatok tortára pisizésre azért.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Syren néni nálunk ünnepelte a szülinapját. 53 éves lett a drága és szép ajándékot kapott.