Loading

Pam & Tommy: a „kiszivárgott” szexvideó története. Sorozat szinkronosan a magyar Disney+-on.

2022.06.20.Curt

Esküszöm nincs szerződésem a Disney-vel (sajnos), és nem is nagyon gondolom, hogy valaha is lesz, de mivel naná, hogy előfizettem a pár napja elérhető új streaming szolgáltatóra, ajánlanék egy kibaszottul jó sorozatot onnan. A fiatalabbak már egészen biztosan nem emlékeznek kik a szereplők, az én gyerekeimnek is el kellett magyarázni ki a fene az a Pamela Anderson, szegény nyomi Tommy Lee-ről meg aztán végképp nem hallottak.

De hátha van olyan is a blog olvasói között, akik még velem együtt élőben élték át a „botrányt”. Ennyire részletesen megvallom az igazat, hogy én sem tudtam a sztoriról, de a sorozat minden és tényleg MINDENT megmutat. Ennyi faszt és csöcsöt már nagyon régen láttam sorozatban, van olyan rész, amikor Tommy Lee a farkával beszélget, aki válaszol neki és ezt CGI-al megspékelve láthatjuk.

A DISNEY+ csatornán járunk továbbra is !!!

Pamela Anderson akkoriban volt a csúcson, Tommy Lee pedig hát akkoriban vált el Heather Locklear-től:

Ne röhögjetek, a nyolcvanas évek végén, kilencvenes évek elején járunk.

A sorozat kibaszott jól bemutatja a korszakot, az egyik kedvenc részem, amikor a tag, aki megtalálja (ellopja) a kazettát, betárcsázós nettel netezik, és próbálja a haverjának elmagyarázni mi is az az Internet.

„Nem bazdmeg, ez ingyenes, a Világháló INGYENES !!!!” – a másik meg totál értetlenül néz rá.

115482371

Ezt mondjuk csak az éli át igazán aki már netezett ezekben az években is és tudja milyen volt arra várni perceket, hogy betöltődjön egy weboldal, vagy le tudjunk tölteni egy 10 másodperces jelenetet akár. Ezekben az időkben játszódik a film, aminek a castingja valami kibaszott jó volt. Az asztalost Seth Rogen játssza, aki már nálam eleve nagy kedvenc, de Tommy Lee szerepében is Sebastian Stan brillírozik (Marvel-es Tél katonája). A másik főszerepet pedig Pamela Andersonként Lily James kapta, aki a Hamupipőke és a Downtown Abbey után elég nagy váltásra készülhetett. Jjja, ő volt még a Mamma Mia második részében a fiatal Maryl Streep.

És akkor most pedig :

Azért nem minden eredeti itt sem, mint azt ebben a Daily Mail cikkben olvashatjuk, de akkor is, valami egészen elképesztő lett a hasonlóság !! Tommy Lee beszélő farkáról nem teszek fel képet, ha tehetitek nézzétek meg, mert ilyen sorozatban még nem láttatok.

Kis spoiler, hogy a kazettával házalnak az akkori nagy kiadóknál (Vivid, New Sensations), de persze mindenhol elhajtják őket, ez is bazi jól be van mutatva. És ekkor jön a varázslatos internet a képbe. Még csak három részt néztem meg, de már így is megvett engem a sorozat, remélem azoknak is lehet érdekes, akik még nem élték át ezt az egészet, csak hallomásból tudják, ajánlom hogy nézzék meg, mert ezzel kezdődött minden.

Az egyik legjobb sorozat amit idén láttam !!

Aki még nem látta, az persze itt megnézheti magát a videót is.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Pam & Tommy: a „kiszivárgott” szexvideó története. Sorozat szinkronosan a magyar Disney+-on.