Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

0% tits, azaz totálisan melletlenke csajszi seggbedugós jelenetei. Aliska Dark.

2022.06.03.Curt

Már egy napi képpel promóztam a csajt és úgy látom, hogy be is jött nektek a csajszi, szóval most megnézzük milyen jeleneteket csinált a drága és zavaró-e ha nincs neki melle, vagy inkább az ellenkezője: izgató a dolog. Persze biztosan sejtitek, hogy valamiben kompenzál a csaj és ha már nincsenek cickók, akkor lesz kitágult fenéklyuk és nem is nagyon jártok messze a választól, de ezt majd meglátjátok lejjebb.

Már az első beavatós jelenetében látszik, hogy mennyire szépen tágul, mást nem nagyon lehet elmondani a szettről, nem sok extra történik benne, de azért nézzétek milyen szép odvas nagyra tágul az a picsa:

Fokozzuk a tempót és máris jön egy pisizős jelenete a kicsikének:

Szépen adagolja a négy fasz sorban a picsácskáját, majd le térdeltetik és jön egy kis pisi a szájba amit eléggé undorral visel el:

Videó:

Egy picike fürdés után máris mehet tovább a parti.

Bepattan a pinácskába is egy jó vastag fasz és megdolgozza, annyira, hogy már nem nevet annyira a csaj, hanem sikongat közben. A térd harisnya is lekerült szerencsére, imádni való picike talpai vannak.

Kicsit basszák még hátulról is DPben, majd lepisilik a cickóit és a pináját is, míg ő fekszik a padlón. Aztán megy még egy kis adagolás picsába kitolt fenékkel, majd szemből is szájba pisizik baszás közben is. Amikor sorban állnak rá és tövig basszák a bárszéken, ő akkor is csak nevetgél, nem tudom mi zökkentheti ki ezt a kis puncit ebből ?

Nézzük, talán két vastag fasz a fenéklyukában elég lesz erre !

Már a kezdetektől fogva meztelenül van a drága, és szépen sorban fogadja a három faszt a picsája. Majd megcsinálják a DAP attrakciót is. Várva azt, hogy majd ordítva élvez, de nem. Most is csak röhögcsélget továbbra is, pedig azért be van neki téve a két fasz oda.

Ettől eltekintve nagyon, de nagyon baszható az a nem kicsi fenéklyuk, rá is járnak a srácok szépen sorban. Ez azt is eredményezi, hogy a végén jut geci szépen a csajnak amit természetesen most is mosolyogva fogad !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    0% tits, azaz totálisan melletlenke csajszi seggbedugós jelenetei. Aliska Dark.