Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Magyarok

A magyar Hermione Ganger, akit Woodman és Rocco is castingolt.

2022.06.01.Curt

Sajnos hiába a szép és ártatlan arc, előre elmondom nektek, hogy a csaj sajnos halálosan unalmas maradt, még Rocconál is, pedig ő azért eléggé komoly szakember a témában, a másik castingról meg már ne is beszéljünk … Vagy beszéljünk ?

Láttunk már ilyet sokat, szegény csajt bevetették minden féle szar öreg emberes jelenetben is és megkapta magának a francia majmot és szerencsére az olasz csődört is, mert mondanom sem kell, hogy a Rocco féle baszás még így is kibaszott jó, hogy a csaj nem tudja elengedni magát. A nevéről még annyit, hogy aki nem lenne tisztában, ki is volt Hermione G(R)anger, annak írom, hogy ő volt a Harry Potterben a csaj, Emma Watson pedig aki játszotta és a mi pornós csajunk tényleg hasonlít egy picit rá; innen a név.

Először nézzük a rosszabbat:

A WakupNFuck sorozatban találkozik a csajjal a francia “mester”, ahol egyedül bassza meg, szóval professzionális kamera mozgásra számíthatunk megint. Ennél rosszabb reggelt egyébként nem nagyon lehet elképzelni, hogy Woodman tegye a szádba a picike kókadt farkát amikor felkelsz egy közép kategóriás apartmanban a Parlament mellett.

Annyira bénák mind a ketten, hogy még vágásnak is lennie kell a jelenetben, gondolom azt mondja a csaj, hogy hagyják már inkább abba a faszba ezt az egészet, mert neki nem jó, de Woodman bácsi persze ezt nem teszi meg, meg hát egyébként is ott a szerződés …

Becsületére legyen mondva, hogy beteszi neki fenéklyukba és azért amikor a tág picsája szemez velünk az egész jó kis kép :

A végén még 69-ezni és lovagolni is kell a picike pisilőben szegény csajnak, majd a végén miután kapott egy mikro adag gecit, eljátszania, hogy elélvez a nyalásra, csak már legyen vége ezzel a kopasz faszival az egésznek …

Ha mégis kedvet kapnál hozzá, akkor itt megnézhető a teljes videó.

Nézzük inkább a rokkós jelenetet!

Az új casting sorozatában látható egyébként majd a csajszi, és viszonylag új is a cucc. Rocco 4cams a sorozat címe és a mester saját oldalán található meg. A 4cams persze arra utal, hogy egyszerre négy kamera veszi az akciót és így vágják össze (egyébként baszott profin) a jelenetet a végén.

Kicsit azért nehezebb dolga van a drágának egy Woodman fütyi után, csodálkozom hogy a pinácskája befogadja egyből a vastag faszt. Rocco is olyan mint mi és én is, azaz ha egy csaj unatkozik közben az engem azonnal lelohaszt és le is konyulok. Ő ezzel ellentétben profi és nem gond ez neki, eljátszadozik inkább a maga kedvéért a csajjal. Mivel egy kummát nem tud angolul a csaj kommunikáció az nem sok van köztük, de a mester találkozott azért már ilyennel életében.

De begerjeszti azért őt is a csaj, még ha ilyen béna is és semelyik póz nem jön be neki, mindegyikben csak mis másolgat, a végén egy olyan adag gecit tol az arcára, amit videóban is érdemes megnéznetek !

Amúgy később se csinált valami minőségi cuccokat szegény csaj, nézzétek csak mi jutott neki :

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A magyar Hermione Ganger, akit Woodman és Rocco is castingolt.