Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Itt a harmadik tizes adag az új orosz hardcore modellekből. A legutolsó csajról nem hiszed el, hogy pornózik, olyan szép !

2022.05.27.Curt

Az első részben és a másodikban is sorra vettünk 10-10 új orosz modellt, akiket idén avattak fel a Legalporno oldalon, de még legalább ennyi új csaj van, aki úgy döntött, hogy a könnyű pénz szerzés érdekében áruba bocsájtja a kis tini fenéklyukát. Nézzünk most meg újabb 10 csajszit közülük !

Anastasia Mistress

Egy igazi nagyágyúval kezdünk, aki talán a legtapasztaltabb az összes csaj közül. Egy tízes skálán mondjuk csak kb gyenge hatos a csaj, de ezek ellenére, vagy pont ezért mindent, de mindent bevállal. A kedvenc jelenetem tőle Belle Tornado-val van, amikor a másik csaj nem vállalja a pisi részt, de ő meg igen. Arról nem is beszélve hogy ő is eléggé baszható és szép nagy Gape-ekre is képes.

Daenerys Workholes

Nem akarok belemenni a csaj nevének elemzésébe, de azért egy mondatot megér, hogy ki a faszom találja ki ezeket a neveket ? A csaj ráadásul egyáltalán nem hasonlít a mi kis kedvenc Viharbanszületett Targaryen-ünkre, de hát ezt a nevet kapta a pornós keresztségben akkor legalább dugjon jól. Sajnos ez sem jön össze az egy jelenetes csajnak, akinek az utóbbi idők leg-ízléstelenebb tetkója van, ráadásul.

Ellis Baileys

A legvékonyabb csaj is kimaradt még a listáról, akit minden jelenetében azzal adnak el, hogy ő a legvékonyabb. Állítólag tényleg csak 37 kilós és ehhez a súlyhoz azért eléggé szép nagy tágulós picsa társul ! Én bírom nagyon, szerintem tuti kivertem már legalább kétszer a csaj jelenetére. Van neki egyébként bőven már, 10 felett jár ! Csak egy jelenetéből is mennyi atom kemény fingós gape-et lehet már kiszedni :

Eva Tender

Ez a csaj is olyan semmilyen nekem, pedig bevállalós, egyből DPvel és egy orgiával kezd, amiben a pisit is bevállalja, de olyan átlagos. Túlságosan is.

Jenny Moor

Ez a csaj már inkább mozgat meg bennem valamit, pedig eléggé kiélt kurvás feje van 19 évesen. Pedig egyáltalán nem szép, sőt a cigitől sárgálló szája sem erotikus, de bírom a csöcseit és baszható nagyon. Kicsit amatőrre sikerült a jelenet, mert nincs kitisztítva a fenéklyuka sem, szóval sok a kaki rész miatti vágás is benne, ráadásul az egyik elég béna orosz srácot kapta meg partnernek. A végén mennyi gecit kap szegény !

Rebeca Fox

Megint csak egy cukker vörös csajszi a puncik között, aki eléggé bevállalós. Most a legkeményebb szettjét nézzük meg, amiben pisit is kap a szájába a kis természetes alakú tini csaj. Pofozható, baszható, mélytorkozható a csaj.

Red Louboutin

Ismét egy nagy seggű vörös csajjal jövünk, aki eléggé unja a jelenetet sajnos, de legalább akkor úgy basznák meg hogy fájjon neki a srácok, de sajnos mind a két jelenetében csak a mismásolgatás megy. Pedig ők próbálkoznak rendesen és basszák a picit szőrös picsácskát, de mégis olyan steril marad a jelenet.

Lina Cosmicbaby

Egy cuki kis félvér csaj a következő, Lina Cosmicbaby, olyan jó kimondani a nevét, próbáljátok csak ki ! 🙂 Nem rossz egyébként, olyan igaziak és őszinték a mozdulatai és az érzései. Az fáj neki igazán, amikor a pinájába cuppannak a faszok, a seggbe baszást simán tűri és még élvezi is szerintem. Remélem még láthatjuk többet is a csajt, mert látok benne potenciált !

Rina Ray

Nem találjátok ki milyen csaj a következő delikvens. Egy vörös hajú fehér bőrű nőci és még persze orosz is. Tisztára mint a fentebbi Jenny, csak hosszabb hajjal és huncut mosollyal. Nagyon büszke a cickóira, ott van a friss heg az alján. Piercing a pinácskában, fogszabályzó, látszik hogy már kapott lóvét a pornóból a csaj, amit egyből magára is költött. Nem olyan rossz egyébként, a kis pink fenéklyukával.

Lissa Bon

Megint a végére hagytam a legjobbat. A portugál vonatkozástól most tekintsünk el, az eddig elemzett 30 csaj közül talán a legszebb csaj Lissa. Annyira szépséges a drága, hogy egy részletesebb elemzést is fogok írni majd róla a Legalblogra. Azért mutatok egy pár képet a csajról, hogy csodálkozzatok ti is, hogy miért vállal ilyet egy ilyen szép tini lány. Itt éppen élete első DAP-ját kapja picsába élvezésekkel.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Itt a harmadik tizes adag az új orosz hardcore modellekből. A legutolsó csajról nem hiszed el, hogy pornózik, olyan szép !