Loading
Hardcore   /   Hírek

Ha lekésed a villamost Pesten, akkor megbasz egy néger! Egész jók lettek az új BlackedRaw jelenetek.

2022.05.19.Curt

Igen, megint csak van közöttük olyan, amit itt forgattak nálunk, megmutatom majd ezt is, de menjünk szépen sorban; 4 jelenetet fogunk megnézni és lesz közöttük kettő olyan, amire elégedetten csettintettem (de nem a kezemmel :))

Mila Monet & Nicole Kitt

Az első csaj neve dereng már, de Nicole Kitt(man)-ről még nem hallottam. Amerikában vagyunk és taxival érkeznek a csajok, olyan pólóban, amin a néger van a nagy lógós farkával. Elég érdekes felvezetés, meg kell hagyni. A nagy spirituális faszi már várja őket, a csajok meg el vannak tőle ájulva. Meg kell hagyni jó nagy fasza van a srácnak, a csajok is totálisan el vannak ájulva tőle.

A jelenet legszexibb része az, hogy a néger csaj izzad, de jó alaposan és pofázik végig, haver jó alaposan brutálisan meg kellene őt basznod ! Az a baj ezzel a térdig érő fasszal, hogy vad baszásra eléggé alkalmatlan. Nem is sikerül neki, főleg, hogy azért nem olyan merev, mint lennie kellene, nem basztatásképp mondom, tutira kell bele 2 liter vér. El is pattan a tag a jelenet háromnegyedénél, de becsületére legyen mondva, hogy felállítja és még egy kicsit dugja a csajokat, közben a fehér csaj szétélvezi a lepedőt.

Szegény néger csaj meg úgy maradt …

Mary Rock

Mérirokk orosz csajszi, szóval most vagyunk a Duna parton nézzétek csak, milyen életszerű a felvezetés:

Hipp és hopp máris a szállodában találjuk magunkat és itt sem igazán a csajon van a hangsúly, hanem a néger tag nagy falloszán. Az előzőhöz képest ez viszont halál unalom, a csaj ugyebár orosz és náluk megszokhattuk, hogy megy az anál, itt csak pinába kapja és most nem ő izzad, hanem a faszi, de az azért kicsit túlságosan is.

Keressetek rá a csajra, vállalt ő már azért ennél sokkal bátrabb szetteket is.

Eve Marlowe & Audrey Noir

Megint egy páros jelenet jön, de most két faszi is csatlakozik a csajokhoz. Audrey-re emlékszek, mert általában szőrös pinával nyomja és szép nagy ajkai is vannak, de ilyen minőségi cuccban még nem láttam.

A kék hajú ázsiai barinőjét viszi el a nagyfaszú néger haverjához, ahol jön egy másik haver is szóval mindenkinek jut egy jó nagy fasz. El is kezdik azonnal a témázgatást. Szerencsére a csajok totálisan meztelenek lesznek semmi felesleges cipő, vagy akármi. Audrey kis szőrös pinája jól befogadja a nagy faszt.

Közben persze cserélgetnek és nem hagyják ki a kötelezően bevetendő pózt sem, amikor két csaj – két faszi helyzet van. Mindketten bepucsítanak és négerek doggy-ban adagolják nekik. Jó látni hogy nem megjátsszák a csajok – tényleg élvezik a baszást, a kék hajú csaj is bekómázik majdnem ahogy pumpálják a pináját. Jó kis baszás ez és még a geci adagokra sem lehet panasz a végén.

Alina West

A kis édes Alina a másik aki nagyon nagyon alakított. Talán ez az utóbbi idők egyik legjobb Blacked jelenete nálam. És nem csak azért mert úgy szop a kicsike csaj mint az álom, hanem azért is mert tinikorom egyik kedvenc filmjéből a főszereplő is játszik benne. Danny Glover a Halálos Fegyverből 🙂

Wanna hang out? Kérdezi a csaj az öreget és máris ott találjuk magunkat, hogy szopja a méretes faszát. Az előző négernek aki az első jelenetben vagánykodott taníthatna valamit az öreg, ugyanis neki végre áll alaposan a zászló, nem csak flityeg. Olyan szopást vág le a csaj, amilyet mindannyian várnánk. Szép mélyre tolós, és olyan szinten bő nyálas, hogy csettintek is elégedetten. Mindíg is ilyen bő nyállal csinálta, emlékszem a Hookup Hotshot jelenetére.

Olyan alaposan nedves lesz a fasza, hogy egyből bele is csüccsenhet a drága a pinácskájával. A baszás is egészen kiváló, látható hogy mennyit számít az ha merev a fasz. Komolyan mondom öröm látni milyen szenvedélyes a csaj, ha éppen nem baszatja magát, akkor szopja a nagy faszt, vagy nyalja a golyókat.

Ilyen partnert kívánok a mai estére mindenkinek, az egészen biztos, hogy ha a megbeszéltek alapján haladunk és nem jön közbe semmi, akkor én ma végre anális örömökben fogom részesíteni a barátnőmet, aki talán még nálam is jobban várja és már bekészített néhány extra ocsmány káromkodást, mert tudja, hogy attól leszek adamantium keménységű. Hasonló jókat nektek is !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ha lekésed a villamost Pesten, akkor megbasz egy néger! Egész jók lettek az új BlackedRaw jelenetek.