Loading
Extrém   /   Hírek

Van akinek még Dredd nagy farka is jól áll: Coco Lovelock portré.

2022.05.18.Curt

Egy mém magyarázással kapcsolatban szóba került nemrég az egyik leghírhedtebb picike pornós, Piper Perri. Kutakodtam a Jules Jordan oldalon épp ma reggel és találtam ezt a remek jelenetet, amiben a nagy benga négerre egy icike picike csajt engednek rá, akinek tényleg akkora a nagy néger fasz mint az egész karja kb. Jó jelenet lett, meglátjátok ti is, de ha már szóba kerül a kis csaj nézzük mit tett le az asztalra a másfél év alatt mióta praktizál.

Én rendre magamban egyébként rosszul mondtam a csaj nevét, mert LoveCocknak olvastam, és nem is csodálkoztam, a mostani hülye pornós nevek alapján rajta, de nem az. LoceLock a csajszi. 39 kiló és 147 centi, szóval tényleg elég apróka és ez nem is lenne annyira érdekes, ha e-melett nem tenné oda magát és szeretne baszni, de szerencsére így van!

Két dolgot tud a csaj, és azt mindegyik jelenetében meg is teszik vele. Az egyik, hogy meglepődős arcot vág, a másik pedig, hogy a feje mögé tudja tenni a lábacskáját így a picike csaj még kisebbnek tűnik. Nézzétek csak :

Nagy farkak tekintetében máris bevetették egy Blacked jelenetben a csajt, ami nem is lett olyan rossz, talán kicsit túltolta a meglepődős arcot a kamerának a csaj. De a picike testéhez képest azért tövig be bírja fogadni a nagy faszokat is. Szép kis nyalni való pinácskája van.

Innentől a jeleneteinek a fele csakis interracial volt, jöttek a nagyobbnál nagyobb és kókadtnál kókadtabb farkú fekák, hogy felhúzzák a csajt, aki a hónaljukig ért. Ő meg simán megél abból, hogy meglepődik és a lábát a füle mellé teszi.

Anál szettjét ne is keressétek; nincs neki. Pedig az öreg Steve Holmes nem nagyon szokta pinába rakna a nagy farkát – vele is forgatott a drága.

Mivel az USA-ban forgat ki kell járnia a kötelező gagyi ál-reality és ál-family cuccokat, szóval megvoltak neki a nevelő apás és nevelő anyás dolgok is, de nem csinálja ezeket sem unalmasan, sok nyállal és élvezettel szop mélytorokkal és a gecit is imádja.

Járt pld. a Throated-nél, ahol szépen csatakosra szopatták, ahogyan azt kell, de a Swallowed-nél is fújta a nyál buborékokat a drága.

Itt pedig a már emlegetett Dredd jelenet. A faszi nem dugta meg sajnos (nem értem miért), de a szopás és a hatalmas kontraszt a csaj és a benga néger között kibaszott jó ! Erre még rásegítettek egy kamera lencsével szerintem ami még jobban torzítja a dolgokat, de így is a csaj a faszi derekáig ér, szóval tényleg le tudja szopni állva. Két kézzel fogja a drága a faszt és arra aztán esély sincs, hogy benyelje, mert szétszakadva a feje :))

A csaj áll és a válla mellett ott van a fasz amit simán szop, ilyet még nem hiszem hogy láttatok !

A végén a geci pötty szokás szerint szánalmas, és marha nagy ziccer kihagyás, hogy nem baszta meg, szerintem ment volna neki, lehet hogy a kis csaj ijedt meg és nem vállalta be.

Itt a teljes jelenet nézhető.

Szóval jó kis csaj ez a Coco, áthozhatnák már picit Európába, mint annak idején Angel Smalls-t, megmutatnák neki a cseh srácok, mi a kelet-európai virtus.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Van akinek még Dredd nagy farka is jól áll: Coco Lovelock portré.