Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Hírek   /   Orál

Kíváncsiak vagytok, hogyan nyel le ez a csaj 87 adag gecit ? Megmutatom videóban!

2022.05.16.Curt

Kivételesen nem orosz csajról beszélünk, hanem egy spanyolról, aki még soha nem nyelt gecit, mondja a bevezető interjúban. A jelenet természetesen PremiumBukkake, ami megint csak nagyon csábít, hogy fizessek elő rá, mert jobbnál jobb csajokat geciznek széjjel, de nem csábulok el. Már egyszer megtettem és akkor sem jártam jól.

Szerencsére azért be lehet szerezni a jeleneteket kis keresgéléssel ingyen is, most is így tettem.

A csaj interjújának főbb részei a trailerében is láthatóak, cuki ahogy megissza a pohárkából az odaspriccelt adagokat.

Aztán kezdődik csak a sminkelés után az igazi parti. Csinoskán felöltözve letérdel a drága, picikét szopja az odakészített farkakat, és máris jöhetnek a lövegek. Elég VIP tagok lehetnek, de picike és kókadt farkukkal is előre jöhetnek. Tényleg mind olyan állapotban van, mint amikor csak letoljuk a gatyát.

De aztán előkerül a koktélos pohárka és jön a cucc. Amikor 10 belekerül a szájacskájába jöhet a kortyolás, ami nem megy olyan könnyen:

Egyem is meg a kicsi szívét a második nyelés talán még nehezebb lett mint az első volt. Nézzétek csak, itt már 15 adag gecinek kell lecsusszannia a torkon.

De nincs ám megállás, messze még a vége ! Teljes 71 adag idegen gecit lenyel a csaj és akkor már elszabadulhatnak az indulatok, jöhetnek az arcra élvezések is !

Ezt inkább nézzétek meg videóban, mert eléggé fasz felállító a cucc. Én simán kivertem rá. A legvégére kellően gecitől tocsogós lesz a csaj, kis sem tudja már nyitni a szemeit a drága.

Bónuszként, ha nem teltünk volna meg a kiscsajjal még zuhanyzás utánra is tartogattak egy patront, amit mielőtt elmegy végleg kellett lenyelnie, utcai ruhában.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kíváncsiak vagytok, hogyan nyel le ez a csaj 87 adag gecit ? Megmutatom videóban!