Loading

Újabb 10 orosz csajt mutatok nektek, akiket alaposan picsán kúrnak.

2022.05.10.Curt

Itt volt az első rész, de olyan nagy a dömping, hogy szerintem két havonta érkezik újabb 10 név az oroszoktól, szóval csak győzzük kapkodni a fejünket és ezek elég jó csajok, héttől kilencesig terjedő skálán, néha még egy tizes is becsúszik. Ha nektek is elegetek van már a dagadt unalmas picsákból akkor gyertek és nézzetek velem 25 év alatti ruszki tini picsákat !!

Kezdjünk is neki !

Alesia Cage

Még csak összesen két jelenete van a csajnak, de nekem máris az egyik kedvencem lett. Nem tudom, hogy rokona-e Carla-nak vagy csak mindketten ezt a nevet választották, de mind a ketten kb 38 kg-ot képviselnek. Alesia-nak volt egy nagyon jó kezdő jelenete, amiről még posztot is csináltam itt a Pornoloveren. Aztán még egy jelenete került ki, ami még elég friss, szóval nekem nincs meg, de ezt a csajt nem hagyhattam ki a listáról.

Nézzük meg ennek az előzetesét addig is !

Sara Bork

A kis édes csajszi már három jelenetnél tart, volt két beavatása, de most azt nézzük meg, amiben már kettő fasz pumpálta a pinácskáját és a fenéklyukát is egyszerre! Itt már nem szőkeként nyomja, hanem vissza barnult a csajszi.

Aranyos kis örökmozgó, cuki kis hegyes csöcsökkel. Nagyon szexi ahogy végig összeszorítja a lábujjait, és még ha nem is élvezi szét az agyát, de azért tágul a picsája rendesen. Olyan kicsit mongolosan néz ki egyébként a csaj, biztosan Oroszországnak arról a részéről származik, a túl oldalról.


Goldie Small

Óóó a kicsike Goldie. Szerintem az egyik legkisebb és leg-vékonyabb modell, aki valaha volt itt a Legalon a csaj és ezt ki is használják, rájátszanak rendesen, tudjátok, ő volt az, akit a hóban basztak meg. Szinte már veterán az itt található csajok közül. Nehéz is volt kiválasztani egy jelenetét a sok közül.

Egy januári mezítlábas jelenetét mutatom meg nektek képekben. Pont annyiból áll a jelenet, amennyiből kell neki, azaz ide-oda pakolgatják szegénykét és egy jó vastag fasz pumpálja neki seggbe a cuccost. Nem élvezi szét ő sem az agyvelejét, de a kitágult picsája és a magasságához képest nagy lábikója eléggé szexin hat a jelenetben.

Cyber Shot

Ekkora hülye egy nevet adni valakinek ! Lehet hogy a SONY volt a szponzor amikor kitalálta hogy pornózni fog. Azért egy eléggé kilences csajról beszélünk, akinek bizony most meg fogjuk vizslatni a fenekét is minél beljebb, annál jobb !

Egy olyan jelenetét választottam, ahol egy olyan csajjal fog szerepelni, akit lejjebb még viszont látunk majd. Végre itt meztelen is van ő is, mert mindíg van rajta vmi baszott hülye bakancs, de itt végre nincs. Pisi is van a jelenetben, mert a SONY pártfogoltja eléggé bevállalós, bírja a pisit és a DAP-ot is simán. És végre a talpacskáját is láthatom.


Baby Bambi

Már egészen biztosan találkoztatok az ő nevével is, ha szoktátok a Legalt böngészni. Én is írtam már többször is a kis bandzsítós csajról, aki nem nagyon akar ott lenni a forgatáson, de muszáj neki. Most egy újabb jelenetét hoztam, nézzük hátha javult valamit a hozzáállása. Egy másik csajjal közösen forgat, de most próbáljunk csak a mi kis kancsal csajunkra koncentrálni.

Nem lehet tudni mikor fáj neki és mikor élvezi, olyan kis megfejthetetlen a csaj, aki még mindíg nagyon hasonlít egy közeli ismerősömre, aki egyébként nem jó csaj és ezért olyan fura nekem látni az ő jeleneteit.


Lia Lin

Megint egy félvér csajszi, neki még a bőre is sötétebb egy picit. Oroszország szakértő biztosan meg tudná mondani melyik tájegységéről származik az országnak. Naná, hogy neki is találtam barefoot jelenetét, nézzétek milyen szép piros tud lenni a kis picsája belseje !!


Little Ninja

Haladunk tovább a hülye nevekkel. Kicsi Nindzsa következik, akiben nincsen semmi olyan amiért kicsinek lehetne hívni, de a fejhallgató a fején van baszás közben, hogy még cukibbnak tűnjön. Egyébként meg nem tűnhet cukinak televarrt kezekkel és piercinges csöcs bimbókkal. Baszható is eléggé, mint láthatjátok az alábbi ábrán:

Nekem egyébként a csajok közül ő az, aki a leg-kevésbé jön be.


Kitty Doll

Már emlegettem a csajt fentebb és most el is érkeztünk a kis lógó csöcsű csajhoz, aki azon lányok táborát erősíti, akik kurvára nem akarnak itt lenni. Mégis pont ezért vagy ezek ellenére rettenetesen baszható a csaj !!! Bírja a Dupla anált is és simán szájba lehet pisizni. Nem veti meg a gecit sem és ordas nagy ocsmány pinája van :))

Nézzétek inkább képek helyett ezt a kis videót róla, ahogy fogalma sincs mi fog történni és közben péppé basszák a kis fenéklyukát és bizony bizony, még a kakkancs is ott van a fenekében, látni is, ha jól figyeltek. Jó ez a sorban állós székes baszás nagyon, mint már itt is írtam róla.


Elle Elastic

Még egy “veterán” csaj az oroszok között Elle, aki balettos, sportos múltjával elég hajlékony csaj. Ő is inkább egyébként még tavaly év végén volt aktív. Elképesztő mennyire szép a csaj, zengtem már róla ódákat itt a blogon nem is olyan régen.

Alisa Horakova

És a végére hagytam még egy bazijó csajt. Egy magas hosszú hajú, hosszú combú szexi bombázót. Eddig még csak két jelenete volt, de én egyből belé is szerettem. Az egyik egy 1/1-es baszás a GGnél, a másik pedig egy keményebb orgia.

Először még csak bevezetik, majd jöhet a pisis baszás három fasszal. Imádom a csajt, remélem nem csak ennyi volt a pornós karrierje !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Újabb 10 orosz csajt mutatok nektek, akiket alaposan picsán kúrnak.