Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Ezzel a picike csajjal tényleg bármit meg lehet tenni és közben még élvezi is! Baby Kxtten jelenetek

2022.05.09.Curt

Baby Kxtten-nek csak a nevét nehéz kimondani, leírni meg még nehezebb, de a jeleneteit megnézni felér egy felüdüléssel, ugyanis öröm látni az ilyen csajokat, akik tényleg őszintén és örömmel csinálják a jeleneteket. Élvezi a baszást és azt, hogy egy rakat faszit elégíthet ki egyszerre. A pisi cucc meg csak mellékes, de szerintem ez a kis szőke még annak is örül, ha ihatja.

Elsőnek a karácsonyi orgiában figyeltem fel rá, és azóta is azért megnézegetem a jeleneteit. Szerencsére sokat szerepel a Gonzónál, akik még megmaradtak a hagyományos baszásnál legtöbbször.

Januárban is volt egy fasza kis 5/1-es jelenete a drágának, amiben alaposan helyben hagyták. Egy kis cukker vetkőzéssel kezdünk majd beleül egy elég méretes műfaszba is a csaj. Aztán jönnek is a kemény faszú srácok és piff beverik szegénykének. Egy kis bevezető baszás után betérdel középre és jön a pisi zuhatag. Videóban is látnotok kell, ahogy basszák a száját és közben is kapja oldalról a cuccost:

Ledobják a bugyeszt aztán már mehet is tovább a móka. Két dolog is isteni abban ami ezek után jön. Az egyik az, hogy végre a kis pináját is basszák, nem csak a fenékre megy a téma, a másik meg, hogy végre van eszük és LEVESZIK RÓLA MAGAS SARKÚT !! Szépen bele feszül az anal full nelson pózokba, ami inkább már DP full nelson lesz.

A kis édes élvezi a pinájának a pumpálását, a srácok meg szépen rájárnak a puncikára sorban. Egy csomó pózban meg lesz baszva DPben a csaj. Aztán megint csak jön egy pisi szünet.

Aztán még egy kicsit kúrják a bárszéken, majd mindenhová mindent ürítenek a csajba és a csajra. Megy geci a szájába, pisi a fenekébe és a legvégén még úgy egészben is lepisilik, amiben élvezettel lubickol a drága.

Nem rossz kis jelenet volt ez, de az én kedvencem a következő lesz !

Foot fetish-nek van eladva, de nem sok olyan lesz benne, sajnos, ha a férfi szereplő nincs rákattanva a lábakra, akkor nem erőlteti a dolgot. Az első 20 perc csak erről szól, ezt eléggé élveztem is, szépen szopja a csaj a saját lábujjait ahogy kell és simizi, pózolgat nekünk vele. Majd megérkezik a nagyfaszú néger és neki lát a fenéklyukának.

Innentől sem mondanám azért rossznak a szettet. Bassza a szokásos módján a csajt, aki nagyon odaadó és amikor kell akkor éppen footjob-ozik is neki, vagy csak szopja a jó nagy faszát. Nézzétek a geci spriccet meg videóban is:

A harmadik jelenet nem régi, még csak pár napos, és ebben megint csak 5 faszit engednek rá erre a kis kurvára.

A menetrend kb. ugyanaz, annyi, hogy itt már egy üveg tálkába fogja fel a vizeletet a drága, nem csak úgy ám mehet a semmibe feleslegesen. Szépen mindet egy helyre, aztán tessék csak meginni és megdolgozni a pénzért.

Mondanom sem kell, hogy mindet megissza basszameg !!!!

Aztán már baszásra vágyik a kicsike, szóval levetkőztetik és mehet a menet tovább. Most dupla faszt kap a fenekébe a drága, semmi pina baszás, csakis az összes a fenéklyukba piff bele. Nagyon bírja és élvezi a kis édes ahogy péppé basszák a mocskos picsáját és mi is élvezzük a látványt.

Ahogy csak tudják basszák a mini csajt, és meglesz neki a beleülős DAP után a baszás közbeni pisi kortyolgatás is, mondjuk nem biztos hogy a másik faszinak kellene a pisit a szájába meregetni … brrrrr főleg hogy nem a sajátja.

Kis fürdés és máris megy még a maradék pózokban a baszás.

Jut a végén minden a fenekébe, az arcára és mindenhová, geci és pisi is. IMÁDNIVALÓ a csaj !!!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ezzel a picike csajjal tényleg bármit meg lehet tenni és közben még élvezi is! Baby Kxtten jelenetek