Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Ilyen szép kerek fenéklyuk gape-et nagyon ritkán láttok ! Hazel Moore a Trueanal-nál.

2022.05.03.Curt

Kezdjük is a fenéklyuk mustránkat ezzel a csajjal akinek megláttam a kis cukker kerek picsácskáját és azonnal elhatároztam, hogy erről máris posztot írok nektek mert ilyen szépségesen kerek fenéklyukat nagyon ritkán látni ami pont olyan amilyennek szeretjük.

Hazel Moore

Talán kicsit sok, hogy a jelenet feléig szinte semmi nem történik, illetve történik sok minden, csak anál behatolás nem. Pózol a csaj, nyalják egymás fenekét, majd jön egy kis szopás is, de anál még semmit. Isteni szép a csaj feneke, imádom, hogy picit ott maradt az erős szőr neki és a pinája felett is van bőven. Nyalja neki a szakállas srác egy kicsit, de én inkább a gape-jeire vagyok kíváncsi.

Végre beterpeszt a csaj és lehet neki berakni a faszt. De megéri ennyit várni nézzétek csak videóban azt az isteni pulzáló picsáját:

Szinte tökéletes a picsája, úgy cuppan és tágul ahogy az a GAPE nagykönyvben meg van írva. Játszadozik is vele a srác, ki-be rakosgatja neki, élvezi ahogyan tágulgat. Kicsikét azért jut a pinába is hol egy ujj, két ujj vagy éppen egy fasz.

Két dolog van, amit sajnálok a jelenetben, az egyik a kék térdzokni, vagy harisnya vagymi, azt levehette volna a drága, a másik meg, hogy a földre pucsítva nem bassza meg fölé guggolva. Imádom azt a pózt, szerintem amikor hátulról szexelünk mindíg ki szoktam használni, simán lehet punciba is dugni úgy, análba meg aztán főleg !!!

Ettől eltekintve viszont minden pillanata arany. A kihasználatlan szőrös pinácska, a táguló aztán összeszűkülődő picsácska, a kellően szép mellek és a csajszi összességében kurva jó.

torrent link

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ilyen szép kerek fenéklyuk gape-et nagyon ritkán láttok ! Hazel Moore a Trueanal-nál.