Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Nézzünk egy kis vanília pornót ! Szépen megkomponált Vixen jelenetek jó csajokkal és szép helyszíneken.

2022.05.02.Curt

Fő a változatosság, szóval ne csak mindíg a tágabbnál tágabb fenekek, kinyomott prolapse-ok, és 25 adagos pisi ivások legyenek a blogon, nézzünk valami finomabbat, de minőségit. A Vixen-ben nem csalódhatunk ha ilyet keresünk, vannak itt olasz tengerparti villák és Ferrarin érkező ingatlanos is, szóval lányok, és kezdők is csatlakozhatnak bátran !

Kezdjük is a bevezetőben említett ferraris jelenettel:

A Laurent Sky nevű rendezőnő elég sok jelenetet rendezett már, ezek is rendezésileg és kép világilag kurva jók lettek. A csajszi a közvetítő szerepet tölti be a toszkán villa vásárlásakor, amit 4.300.000 dollárért vásárol a csaj a nagyon komor kopasz faszitól. Ez nagyon lényeges infó, tök nehezen találtam meg a jelenetben 🙂 Másfél milliárd forint egyébként.

Nna de nem is ez a lényeg, hanem hogy mégiscsak összejön az eladó és a vevő. Az egyik csaj ( a csöcsös ) román a másik pedig francia és vállalt ő már DAP jelenetet is. Most szépen egymásnak esnek és szopják a kopasz tag görbe és vastag faszát, majd felváltva meg dugatják vele magukat.

Ne várjunk semmi mocskosságot, kicsit talán a vágás túl sok, kb. három kamerával veszik a jelenetet és állandóan ide oda jár a kamera. A francia csajnak szép nagy egyébként a pinája és oda eljutunk, hogy a faszt onnan egyből szopja a másik csajszi. Az asztalon rendezik le az egészet, és legalább meztelenül vannak a csajok. Ha egy kamerával vették volna fel és nem lett volna ilyen piros fény az egész jelenet alatt sokkal jobb lett volna.

A kis cuki lábikójú Kylie Rocket a következő áldozat, aki egy tipikus pornós történetben találja magát, mégpedig egy fotósnál kell szépen pózolgatnia, majd (nem találnátok ki) megkívánja a srácot és – vágás – máris ott vagyunk az ágyban.

A csaj egyébként nagyon szenvedélyes, szépen és sok nyállal szopja a srácot, akinek az átlagosnál azért kisebb a farka, és roppantul tenyérbemászóan ellenszenves a feje. Szépen meg is lovagolja őt, és dícséretére legyen mondva, hogy még bandzsítani is tud, ami nálam mostanában eléggé faszfelállító dolog.

Eléggé a csaj diktálja a tempót és a fasz szopása nagyon is rendben van, a végén is jól vadul veri ki a faszinak. Akinek habár kicsike a fütyije, de legalább a sérója az rendben van !

A harmadik jelenetben is egy páros csaj akció jön.

Itt nincs túltolva a történet, két barátnő közös borozgatása fajul egy baszássá az egyikük faszijával. Minden egyes jelenetben egyébként a csajok olyan rajongással néznek a faszokra, mintha csak az lenne a világon a egyetlenegy fasz. Jó ezt látni még akkor is ha tudod, hogy meg van játszva. Egy félvér latin csaj és egy szőke a szereplője egyébként a szettnek. Avery Cristy és egy ismertebb arc, Alexis Tae.

Jó alaposan leszopják a srác elég méretes faszát, majd Alexis bele is csüccsen.

Három póz van az egész jelenetben, nem sok, kétszer meglovagolják a fél merev faszt a csajok felváltva, majd hátulról is megbassza a latin csajt a srác. Azért ő eléggé bele lendül a dugásba, izzadt a teste és nyáltól csöpögős a pinácskája, sőt a nagy kúrásban még az arca is véres lesz olyan hevesen váltanak pózt egyszer. Szóval ő azért nem olyan rossz azt kell mondjam, de ha kemény szettben akarjátok látni akkor itt van egy.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nézzünk egy kis vanília pornót ! Szépen megkomponált Vixen jelenetek jó csajokkal és szép helyszíneken.