Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

A fejlődés útjára lépett a legcukibb orosz pornós tini. Nézzétek mekkora gape-re képes a picsája!

2022.04.22.Curt

Sorry, hogy csak szinte mindvégig a Legal a téma nálam, de egyszerűen máshol annyira silányság van, hogy ehhez a témához kell visszakanyarodnom újra. Gondolom azért nem annyira bánjátok. A csajszi végre nem egy debella tohonya milf, hanem egy fiatal tinicsaj, aki őszinte érzéseket mutat a jeleneteiben, még akkor is, ha ez nem éppen egy ordítós spriccelős elélvezés. A Legalblogon vezettem fel a témát pár napja, és azóta már három új jelenete is megérkezett a drágának. Nézzük csak !

Máris az első pisis jelenetével indítunk, amiben annyira megzavarta a pisi mint olyan, hogy zavarában inkább röhögött, hogy ezt most minek, és le is kellett állítani a kamerát. Amíg ide eljutunk is van jó sok vágás, a csaj szenvedő arcára nézve gondolhatjuk, hogy miért.

Nézzétek a meglepődését, eléggé őszinte a reakció:

Aztán kap még DP-t és dupla pinát is a csaj, meg menet közben kicsit lepisizgetik innen onnan, de ez a jelenet még nem a “belejön a baszásba” témakörben íródott.

Folytassuk is a beavatást!

Egy páros jelenet jön, az még nem volt, szóval reménykedjünk a mélytorkos ATM képekben ! Lia Lynn lesz a partnere.

Semmi leszbizés, máris belevágunk és szopás után rakják is meg a csajokat. A jelenet még mindíg inkább kellemetlen és kínos, nem csak a csajoknak, hanem nekünk is nézni. A legjobb részek amikor pisizik őket, az legalább különleges. Ezeket csak azért mutatom meg, hogy lássátok hogy van honnan indulnia a csajszinak !

Kitartás, lassan beindulunk !

A következő jelenetben egy idősebb Milf-el szerepel a kis kedvencünk. Kitty Li az, akit kineveztek Milfnek az oroszok, még ha nem is lenne igazán az, de a csöcsei legalább jó nagyok. Természetesen ez is egy pisis jelenet, és itt már azért nem olyan tapasztalatlanul áll hozzá a kis Meow a faszokhoz, de a másik csajszi pinájához még csak véletlenül sem ér nyelvvel hozzá.

Basszák azért a srácok őket rendületlenül, az a jó a kis tiniben, hogy hiába vág ijedt fejet és rémült arcot, a picsája alaposan baszható és tágul is sokkal jobban mint a másiké. Van egy nagyon de nagyon béna srác is a partiban plöttyedt fütyikével. Szegény. A másik csaj amúgy ezerszer jobban csinál mindent, még a bénázós beleülős DAP-ot is.

Egy ilyen unalmas csajhoz, aki egyébként baszható seggel rendelkezik valami igazán perverz vadállatot kellene tenni, egy Anna DeVille-t, vagy egy Bardot nénit. Ő tutira kinyalatná vele e gecis pisis picsáját, nem nagyon lenne mismásolgatás.

És akkor szépen lassan eljutunk oda, ahová akartunk. A legutolsó jelenetéig, ami pár napja jött a csajnak. Szerintem jó kis idő eltelt közben, mert megváltozott a haja is és a hozzáállása is sokkal jobb lett. Ebben a jelenetben, szó szerint véresre basszák a fenéklyukát és olyanokat tágul, mint egy profi pornós.

Komolyan, mintha nem is ez a csaj lenne, belemozog a faszokba segglyukkal és hagyja, hogy lenyomják a torkán a faszt szinte tövig. Szerintem részt vett egy továbbképzésen tuti. A jelenet fő szempontja a tripla anál, de nem ez itt a lényeg, az inkább csak egy szöszmötölgetés, de mutatja, hogy kettő fasz azért simán befér abba a picsába, ha akarják.

Csinálná szegényke a dap-ot is, de ahol neki kell mozognia, ott azért még vannak hiányosságok, de amikor csak oda kell tartania a fenekét, akkor az faszfelállító.

Ezzel az attrakcióval még többször próbálkoznak, de az igazán jó baszós rész ez, ami miatt az egész posztot írom; nézzétek meg videóban :

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A fejlődés útjára lépett a legcukibb orosz pornós tini. Nézzétek mekkora gape-re képes a picsája!