in , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Úristen! Very big ! Mém nyomozó rovat – ki volt ez a csaj, aki rácsodálkozott Rocco farkára?

Már régen ki akartam keresni ezt a jelenetet, és csinálni egy posztot belőle, ugyanis a szettből általában csak pár másodpercet szoktatok látni ti is. Mégpedig azt a pár másodpercet, amikor azt mondja a csaj Rocco faszát megfogva, hogy :

ÚRISTEN ! VERY BIG!

Ez kiapadhatatlan forrás lett a mém készítők számára és mindenre rá lehet húzni, az Euró árfolyamtól kezdve a hal kifogásig, és még pólót is készítettek a hírhedt mondatból.

Új rovatunkban annak járunk utána, hogy melyik pornó jelenetből valóak ezek a mémek alapjaiul szolgáló képek, hátha nem csak én vagyok olyan kattant, hogy egyből kíváncsi is vagyok arra, hogy melyik jelenet volt az. Ebben segítek, és kinyomozom a hátterét a képeknek, mémeknek.

Az ugyebár eléggé egyértelmű, hogy a csaj magyar volt, a profi angol hozzászólásából. Kis utánajárás után kiderül az is, hogy mi volt a művészneve: BABY JEWEL. Nem futott be egy világraszóló karriert a csaj, alig volt pár jelenete. Itt van az Eurobabeindex-es adatlapja.

2016-ban járta végig a szokásos ranglétrát, de igazán feljebb nem nagyon jutott rajta. Megvoltak neki a kötelező Oldje – Realitykings – és tsai. jelenetek.

Egyetlen egy DP jelenete volt, mégpedig az öreg maki majomnál, Woodman-nél. Nem csoda hogy abbahagyta a pornózást és inkább meggondolta magát. De tudom, hogy imádjátok utálni Woodmant, mint én, kikerestem a jelenetet. Van itt minden, ami nála szokott, picike farok, szőrös test, lekonyult farok, David Perry, unatkozó és megjátszott csaj, kamu ordibálás, kaki az most nincs.

A hírhedt jelenet Rocco farmján játszódik és a kinti szopás után azonnal be is mennek a meleg faházba, ahol a mester a maga szokásos módján megbassza a csajt. Itt nézhető a jelenet. A csaj nem vállalt anált, csak közreműködést anál jelenetekben, kétszer is a Teen vs Milfs részekben.

Az akadémiai székfoglalókat megidéző beszélgetést azért kivágtam, hallgassátok és tanuljatok ti is. Itszgúdformíjessz !

Ha legközelebb látjátok bárhol, akkor most már bővebb infókkal rendelkeztek a csajról és a jelenetről is.

Következő mémünk alapja ez lesz:

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…