Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Végre egy igazán jó sorozat: Squirting Wars.

2022.04.11.Curt

Nem a Netflixen és nem is az HBO Max-on keressétek ezt a fasza kis sorozatot, hanem az internet sokkal mélyebb bugyraiban, leginkább a Legalporno oldalon. Vannak olyan szereplők a pornóban, akik szerepeltetése általában garancia is a sikerre, nekem ilyen a kis kolumbiai Veronica Leal, aki most mind a két jelenetben ott lesz!

Ismerhetitek a csajt, aki általában egy liternyit élvez jelenetenként, ez meglesz most is, de nem egyedül csinálja ezt, hanem négy fasz mellé mindíg kap egy társnőt is.

A másik csaj sem semmi, Ivy Maddox, aki már a jelenet legelején kicsapatja magának és még az ebben nagymesteri címig eljutó Verát is megelőzi. Aztán szépen felnyalja a saját pina nedvét a másik csaj pinájáról. Azért ez elég erős kezdés nem ? Vera sem várat magára sokat és máris spriccel az édes kis dél amerikai pinácskjája neki is:

12 percnél járunk, fasz még csak fel sem bukkant a jelenetben, de a két csaj már legalább hatszor squirt-ezett, olykor fél méter magasakat is. Ezt videóban kell látnotok:

Vera szépen felnyomja az öklét a másik csaj fenekébe és a pinájába is, szóval azért eléggé bírja Ivy az iramot azt látni. De mivel ez nem egy leszbi jelenet, megérkeznek a srácok is mégpedig négyen szám szerint. A két csaj szépen összedolgozik és nem csak eltekintgetnek egymás mellett, mint sok orosz jelenetben, hanem egymással foglalkoznak, egyből rábukik a pinájára mikor spriccel a másik, miközben azért egy vastag fasz is ott figyel lent fenéklyukban.

Azt nem értem a fenéklyukukat miért fogják be, látni akarjuk azt is ahogy kinyomódik, nem kell takargatni …

Ez az Ivy azt kell hogy mondjam, hogy kellő partnere a mi kis kedvencünknek. Nincs megállás vadállat módra basznak folyamatosan. Ivy fenekébe és a pinájába is befér Vera ökle és amikor kirántja onnan élvez el. Ha valakinek van kedve, az számolja meg, mennyiszer teszi ezt. Azért a kolumbiai csaj sem marad el tőle, de lassan már nincs minek kijönnie abból a puncikából. Duplázzák a szőke csajt Vera meg DP-t kap, amitől tudjátok mennyire kész szokott lenni; ez lesz most is.

Jegyezzétek meg ezt az angol csajt, mert valami elképesztő amit művel, nem hiába választották partnernek Vera mellé. Nem nagyon láttam még olyat, aki fel veheti fele a versenyt, de ez a csaj majdnem le is nyomja őt. A végén még szép Gape-eket is láthatunk mind a két csajtól, majd Vera fenekéből fingódik ki a geci a másik csaj szájába. Kész vagyok .

A második jelenetben Verácska mellé Eden Ivy érkezik, akit az elején nagyon szerettem, de aztán valamiért kicsit uncsi lett és nem is néztem végig az új jeleneteit, de egy ilyen párost azért nem hagyhattam ki.

Az előző jelenethez képest sokkal visszafogottabb minden, itt Verát nincs aki legyőzze, ő viszi a prímet. Nem rossz az az Eden csaj sem, csak valahol nem érzem benne az igazi élvezetet, kicsit túl sokat csücsörít a kamerának. Odatolja ő is a fejét, amikor spriccel a pina, meg minden, sőt még prolapse-ot is képes kinyomni, de valami hiányzik, ami ez előző csajban megvolt. Szépen sorba basszák persze őket, szóval azzal nincs is gond.

Azért okom nincs panaszra, mert két kibaszott jó csajt basznak éppen seggbe és punciba egyszerre. Azért vannak szépen meg koreografált jelenetek is nézzétek ezt pld videóban:

Aztán a videó további részében már három faszi kúrja Verát egy marad a másik csajra, szóval totálisan ő lesz a főszereplő. Hihetetlen, ahogy mindene olyan szinten baszható ennek a csajnak, ami minden férfi álma. Amikor 69-ben oda teszik Eden fejét és őt csak seggbe basszák, majd 2 centiről vadul spriccel bele a pinájából a lé a másik csaj szájába, az azért eléggé odabaszós látvány. A végén ugyanúgy a fenekéből jön a geci Eden szájába, de mennyivel brutálisabb volt ez az előző csajjal !!

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Végre egy igazán jó sorozat: Squirting Wars.