Loading

Keress havi egy milliót pornó nézéssel.

2022.04.11.Curt

Tutira belefutottatok ti is ebbe a remek állásajánlatba, ahol napi 8 órán keresztül kell pornó jeleneteket nézned. Mondhatod, hogy ugyanezt csinálom, ha van időm, csak itt most fizetnek is érte, de tényleg. Kicsit nekem olyan ajánlatnak tűnik, mint amikor egy ausztrál szigeten kell nyaralnia valakinek és ezért is kap fizut. Szerintem a legjobb állása a srácoknak van a Legalporno-nál, ahol minden nap többször is seggbe kell baszniuk jobbnál jobb csajokat.

Ebben az ajánlatban még csak ki sem kell adnod magad és az arcod sem kell adni hozzá, elég az, hogy napi full munkaidőben nézd a jeleneteket, és erről egy statisztikát vezess. Nna nem ám olyat mint én csináltam tinikoromban, hogy egy nap hányszor vertem ki, hanem részletes mindenre kiterjedőt, amiben a pózokat, az elélvezéseket, és satöbbi kell vezesd egy felületen.

Azért nem olyan megerőltető dolog ez, én azonnal jelentkeztem is rá, felpromózva saját magamat, hogy milyen régóta csinálom már ezt és amúgy is kritikát írok a pornóról, simán menne ez is. 3200 dolcsi havonta az 1.100.000 Ft. Nem olyan rossz összeg ezért a melóért.

Ha te is rontani akarod az esélyeimet, akkor itt applikálhatod magad a munkára !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Keress havi egy milliót pornó nézéssel.