Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Szekunder szégyent érzel, ha megnézed Woodman és két csaj közös jelenetét.

2022.03.07.Curt

Egy orosz és francia csaj várja ezt a majmot a hotelben, és úgy döntött, hogy ő most Rocco Sifredi lesz és ellátja a csajok baját, nem kell neki még operatőr sem. A jelenet több sebből is vérzik, illetve csak vérzik, de kb. Kill Bill szinten, lejjebb ki is fejtem nektek mi a gondom az egésszel! Két éve kb. már írtam egy ilyen jelenetről, úgy látszik azóta sem nagyon változott a minőség.

Biztosan ti is éreztetek már szekunder szégyent, én általában amikor véletlenül odakapcsolok az Aradi – Varga duó vicces jeleneteire, vagy meghallgatok egy Geszti Péter számot a kétezres évekből érzem, hogy a karomon feláll a szőr, bevágok egy fintort, és összeszűkül a fenékizmom.

A szekunder szégyen pontos fogalma kb. ez:

Általában ez a mások helyetti szégyenkezés erősebb, mint az főszereplő saját zavara. Ha tehát olyan szitu van, hogy a szereplő tudja, hogy kínos helyzetben van – akkor is, mi kívülről úgy érezzük, hogy a mi zavarunk, kínosság érzetünk még sokkal nagyobb, mint az övé. Rosszabb kívülről nézni, hogy valaki a színpadon belesül a szövegébe, mint valójában átélni a bakit. Legalábbis a külső szemlélők így gondolják.

Én is így gondolom és lehet ezt érezni egy pornó jelenet során is. Simán. Itt talán a szekunder szégyen érzés vegyül egy kis (nem kis) dühvel is, hogy a fasz kivan bazdmeg hogy ekkora béna vagy és még ezt meg is mutatod a kamerának?

A jelenet a Woodman féle Wakeupnfuck oldalon jelent meg, és naná, hogy Magyarországon forgatták. Annyira, hogy Clara Mia, a Kossuth téren talizik a főszereplőnkkel:

A másik csaj (az orosz) bekészítve várja őket egy apartmanban, és egyből rá is térnek a lényegre. Kicsit smárol a két csaj, majd Woodman előveszi a pisilőjét, ami KÓKADT. Két csaj smárol előtted, és meg fogod őket baszni pillanatokon belül. Te neked nem állna azonnal a farkad ? Hát dehogynem, de ez a majom szopatja a kókadt farkát. Ami aztán sem sokkal lesz nagyobb, mikor feláll. Kicsit töcsköli a csajokat vele akik csak zavartan röhögcsélnek és még örömmel nyalnak be a szőrös seggébe is.

Az egyik legjobb ilyen póz, amikor két csajjal lehetsz, amikor az egyik ráül a szádra, a másik pedig lovagol a farkadban. Nem is gondolnád, mennyire el lehet baszni ezt is, pedig a videó szerint igen. Nézzétek csak; egy normális esetben a csajt olyan jól nyalod, hogy nem nagyon van ideje röhögcsélni, meg bohóckodni, a másik pedig hatalmasakat csattanó seggel baszatja magát a kőkemény faszodban és nem pedig azt csinálja, mint ez a barna csaj, aki Maryl Streep-et megszégyenítő színészi játékkal próbálja hitelessé tenni, hogy ő most éppen hatalmas élvezeteket él át. A legjobb, amikor a hatalmas lovaglás közben kinéz a kamerára. (6. másodperc)

De nincs megállás, megy az őrület tovább, be is vágja a kopasz francia a hatalmas lőcsét a földije fenekébe, aki továbbra is hatalmas élvezeteket megjátszva lovagol benne. Egy fenéklyukból sokkal könnyebben kicsusszan egy pöpörőcske, így szegény csajoknak még jobban vigyázni kell, hogy a mozgási intervallumuk 1.2 és 1.5 centiméter közé essen, de a legjobb az, amikor semmi nincs, csak a csak dobálja magát és úgy csinál mintha Dylan Brown baszná, vagy Mike Chapman egy Legal jelenetben Rocco mesterről már nem is beszélve.

A másik csaj is bevállalja seggbe persze, nem lesz ott sem jobb az eredmény. Itt legalább az izgató, hogy a fekete hajú csaj nyalja a pináját alulról. Már annyira idegesítő, hogy a csajok még csak ki sem pirulnak, meg se kottyan nekik az egész, inkább sajnálják az öreget, amikor fél percnél tovább nem bírja, mert el akar élvezni, és inkább leül kókadt farokkal a fotelba.

2022-ben bazmeg, nem akarok kókadt farkakat nézni, akkor várjon és vágja ki az ilyen jeleneteket, ettől nem lesz autentikusabb az egész, ez nem egy művészfilm, hanem egy pornó jelenet. A legvége legalább izgató volt, mert hatalmas adag gecifröccsel örvendeztette meg a csajokat, akik majd’ belefulladtak a spermájába. Nem. Ehelyett hangosan ordítva élvezett el és dörzsölte a csajok arcához a fütyijét. A hangosant, azt tényleg hangosannak értsétek, ordított és vonyított a csávó.

Ha ez nem lenne elég szánalmas, akkor mi jöhet még ezek után ? Mondjuk egy kis szájba pisizés a fürdőben? De nem ám Legalporno módra, ahol kiművelten csakis vizet isznak és nem atomsárga pisi jön mint ennek a makifejnek. Nem csoda, hogy öklendezik a csaj tőle :

A szőke csaj castingján is „dugta” már őt seggbe Pierre, a francia csajt meg még ez a dagi faszi jobban megbaszta.

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Szekunder szégyent érzel, ha megnézed Woodman és két csaj közös jelenetét.