Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Ez a tökéletesen kinéző cuki 18 éves csaj igazán szeret baszni és el is élvez a jeleneteiben.

2022.03.03.Curt

Aki sok pornót látott már (szerintem mindannyian akik ide járunk), azok azonnal ki tudják szúrni, hogy mikor van egy jelenetben mismásolás és színészkedés, megjátszás és mikor igazi a jelenet. Nem hiába szeretjük mi hardcore pornó rajongók azokat a csajokat, akik igaziak, azaz tényleg élvezik a szexet egy jelenetben, vagy ha mégsem élvezik, de odaadóak és megcsinálnak mindent, de tényleg mindent, amit mi szeretnénk, vagy a látvány megkívánja.

Én is kiszúrom az ilyet, a témában a leges-legjobb szerintem két csaj, az egyik Adriana Chechik, a másik pedig Riley Reid, de tutira ti is tudnátok mondani a kedvenceiteket. A legal oldalról a szlovák istennő Timea Bella volt ilyen, akinek minden egyes jelenete kincs volt, de ő is abbahagyta, mert gyereket szült közben. (otthonról egyébként gyárt solo videókat, de azok sehol sincsenek a kipirosult arccal ordítva élvező régi önmagához képest).

Most nemrégen felfedeztem egy csajt, aki ugyancsak ilyen természetességgel élvezi a szexet és ordítva baszatja meg magát minden egyes jelenetében. A kezdetektől fogva csak a Legalnak forgat, és az első jelenete óta rohadt sokat fejlődött. Bella Tornado a csajszi neve és már írtam róla egy posztot a Legalblogba is nemrégen. Most kijött egy páros jelenete, aminek minden pillanata kincs – nézzük is ezt meg most !

A partnere Anastasia Mistress, aki egy még bevállalósabb orosz picsa, majd látni is fogjátok, hogy miért.

A zuhanyból egyből térdelnek is a csajok és torkozzák a faszt, majd Bellának vágják be a faszt, a másik pedig közelről nyalhatja a pinácskáját. Isteni az is, szép ajkakkal, amik kihasználatlanul csattognak amíg a fenekét pulzálják. Aztán egy kis vágás utána fenekébe pisil a srác, ami ki is robban onnan bele a másik csaj arcába, de közben érdemes nézni Bella tekintetét is:

Majd ugyanezt megcsinálják Bella pinájával is, és onnan is robban bele a másik csaj szájába a pisi, szerintem kibaszottul izgató bassza meg, ahogy a puncinedve meg ott csöpög az isteni szép pináról.

Aztán a másik csaj fenéklyukát bassza a srác, Bella pedig asszisztál hozzá. Ráül a szájára és közelről szájba pisili, egy ilyen csajtól nem hogy a pisit is lenyelném, de szinte bármit bassza meg. Utána meg ultra cuki, ahogy zavartan nevet, hogy ő már nem tud többet pisilni, szóval inkább alulról beverik neki a vastag faszt és lovagolhat benne. A legjobb, amikor ő diktálja a tempót, pont úgy, ahogy az ő picsácskájának megfelelő. Imádom.

Aztán szemből is beleül a faszba a seggével, míg a másik csaj a herét nyalja. Kicsit még ő is kap egy adag baszást a segglyukába, majd jöhet a mélytorok és a geci spricc. A legvégén még le is basz két pofont Anasztáziának, és ez annyira tetszik neki, hogy úgy nevet, hogy szerelmes is leszek belé azonnal. Abba a csajba, aki az előbb nyelt gecit és baszták meg a fenéklyukát alaposan majd’ egy órán át …

Kis videó a poszt végén !!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ez a tökéletesen kinéző cuki 18 éves csaj igazán szeret baszni és el is élvez a jeleneteiben.