Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

A Vixennel utazunk a Föld körül, úgy hogy ezt még Willy Fogg is megirigyelné !

2022.03.02.Curt

Éppen nemrégen panaszkodtam, hogy a Tushy jelenetben miért nem baszták meg a csajt a tengerparton. Aztán itt egy Vixen jelenet, amiben pont megteszik és pont Positanóban. De nem csak ott forgattak, hanem a világ minden táján. Nézzünk meg négy jelenetet ahol nem csak a tájak változatosak, hanem a csajok is mindenféle rasszból érkeznek.

Kezdjük is a bevezetőben már említett Positano-i jelenettel, ahol az isteni mellű Eva Elfie-t baszták meg a kiváló háttérben. Mivel vixenről beszélünk, itt nagyon ritkán szokott anál lenni, szóval ezt nem itt keressük.

A csaj valami celebet játszik a srác pedig a testőre és szebbnél szebb helyeken járnak a vacsorájának eltöltése közben, majd a csaj azzal jutalmazza meg a testőrét, hogy lefekszik vele. Tisztára Kevin Costner – Whitney Houston eset. Nem egy Legalporno vad baszás, de a csaj is eléggé rendben van, a srác meg valami orosz tanonc lehet a telefonja alapján, de nem rosszul kúrja a kis szőkét, kivéve, hogy a lábát nem nyalja meg még akkor sem, hogy ha ott lifeg a pucér talp a feje előtt egy centire !!

Itt nézhető a jelenet teljesben.

Menjünk kicsit északabbra, mondjuk Párizsba, ahol már járt a Vixen és baszott egy csaj az Eiffel toronnyal a háttérben. Írtam én is róla. Ráadásul az egy anál szett volt. Ez most nem az lesz, de a környezet nagyon hasonló. A sztori vetekedik a híres német Netflixes sorozat a DARK forgatókönyvével, de itt azért nem kell jegyzetelni, hogy ki kivel van. A srácnak megtetszik a pincérnő, miközben a csajával kávézik. (egyébként a csaja sokkal jobb punci), majd összevesznek olyan színészi játékkal, hogy mindketten azonnali csillagot kapnak a Hollywood Boulvardon.

Aztán persze a csaj odacsábítja a kis szőke pincérnőt és a srác baszhat mindkettejükkel. Tipikus pornós történet. A srác felváltva dugja meg őket, nem egy nagy dolog, mondjuk a csajok azért eléggé jók közben, és a legvégén jó látni ahogy rajonganak a srác farkáért.

Szép csajok szép helyen, de a szex az nagyon steril, olyan kezdő pornó nézők számára csinált.

Utazzunk is tovább, most éppen a tengeren túlra az USA-ba, ahol viszont egy ázsiai csajjal találkozunk, Nicole Doshi-val és az őt lefesteni készülő művésszel. Szépen nyálasan szopja le a srácot és aztán belecsüccsen a szőrös kis pinájával a farokba, ami még spriccelésre is képes. Áttekerhető egy jelenet, azok jók benne, amikor a csajszi csapatja a pináját és spriccel magának.

A kirándulásunk végére ismét visszatérünk Olaszországba, de most északon maradunk Toszkánában. Megint egy szuper sztár csajjal vagyunk, aki valami Tinder szerűségen választja ki a faszt akivel kúrni akar. Naná, hogy a nagyfaszú gyerek lesz az, és olyan aprósággal ne is törődjünk, hogy a kiválasztható pornósok között ott volt az a szereplő, aki itt épp a biztonsági őrt játssza. A helyszín szép nagyon, csak az a baj, hogy túl erős a kinti napfény és végig olyan érzésem van, mintha piros fényekkel világítanák meg őket. De a látványért mindent !!

A négy szett közül ez a legbénább, szerintem a csaj is átlagos és a jelenet is uncsi lett.

Nálatok fontos a háttér és a sztori egy jelenetben, vagy csak a csajok és a keménység számít ?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A Vixennel utazunk a Föld körül, úgy hogy ezt még Willy Fogg is megirigyelné !