Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Liya Silver és Lika Star a Váci utcán simogatták egymást. Aztán persze megbaszták mind a két csaj seggét is.

2022.02.10.Curt

Volt már ilyen, amikor a Tushy-nak a Halászbástyánál forgattak intrót. Most pedig egy olyan helyen enyelgett a két csaj, ahol szerintem már mindenki megfordult, aki valaha is járt Pesten. Nézzétek a gyorsan összevágott intrót és máris oda tudjátok magatokat is képzelni. Mondjuk azért azt meg kell hagyni, hogy kb hétfő van és éjjel kettő óra, amikor a két csaj simizi egymást a “Nyelviskola” felirat előtt, nem pedig mondjuk péntek este 9.

Nem csak az intró érdekes, hanem az utána történő dolgok is azt kell, hogy mondjam, hogy nem lettek rosszak. Liya Silver a világon az egyik legjobb nő, és az isteni melleire még jobban rásegít a csodás tetoválása is, a másik csaj meg egy igazi kis cukker szőke puncika, aki élvezettel ordít, mikor éppen egy vastag fasz feszíti szét a kis fenéklyukát.

Egyébként az egyik csaj ukrán, a másik meg orosz, ami a mostani politikai helyzetben máris megoldást jelentene a gondokra, ha csak fele ennyire szeretnék egymást a két ország lakói.

A következő vágóképen már egymás seggét simizik és szexi fehérneműben pózolnak. Majd legnagyobb örömükre jön egy olyan srác, akivel minden jócsajnak van kedve baszni, nem hiába választották meg az idei AVN-en a spanyol srácot a legjobb pornósnak.

Liya kis pinájába teszi a faszát, miközben a másik csaj asszisztál hozzá. Aztán szépen akkurátusan neki is lát a seggük baszásának a mázlista srác, tolja először a szőkének, miközben Liya serényen kóstolgatja a segges faszát. A csajok élvezettel szopják a faszát, nem csodálom, ha megmutatod a csajodnak ezt a farkat, akkor biztos ő is aztakurvázik majd rá egyet, mint ahogyan nálunk történt. Szóval inkább ne is mutasd meg, mert kisebbségi érzésed lesz mint nekem lett 🙂

Szóval bassza szépen a másik csaj fenéklyukát is, a szőke pedig szopja belőle a faszt. Egy piciket tágul aztán ő is, de a szőke még jobban, főleg, hogy pont belevilágítanak a fenéklyukába az erős világítással. Aztán a kis édes orosz punci is odatartja a szőrös pináját és a fenekét neki. A TushyRaw jelenetekben a még közelebbi élmény érdekében iphone-al is fel szokták venni a jeleneteket, mintha a srác venné fel csak úgy magának, és ezt is bevágják a teljes jelenetbe, ami kurva jól mutat benne.

A legjobb pózom jön, amiben szemből láthatjuk a kis édest lovagolni, és szerencsére lekerül a szandálka is, mezítláb is lesz. Végre valahára nem kell pózolnia és tényleg élvezi az anált a csaj. Simizi a kis pináját is közben.

Aztán persze a másik csaj is kipróbálja a nagy faszt így beleülve és mezítlábasan. Liya hol a pináját, hol a lábacskáját nyalja közben. És amikor épp hogy kibukkan a fasz máris szopja neki vadul. Brofist a spanyol srácnak, amiért ennyire bírta két ilyen bomba nő mellett és a végére még egy alapos gecifröccs is jött abból a nők álma faszból.

Kérdezném a jelen lévő lányokat, hogy tényleg ilyen egy tökéletes fallosz? Láttam már pár pornó jelenetet életemben, de ahogy ez a két nő nézett arra a brére, olyan szerelmes tekinteteket ritkán látni.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Liya Silver és Lika Star a Váci utcán simogatták egymást. Aztán persze megbaszták mind a két csaj seggét is.