Loading
Hírek   /   Magyarok

Rossz irányba változott Kiara Lord is. Pedig az egyik legszebb magyar pornós volt.

2022.02.09.Curt

Nem is igazán értem, hogy mi a fenéért kell magadat ilyenné tenned, ha van pénzed? Szerintem ez egy kelet európai szarság csak, néhol azért elvétve lehet látni az USA-ban is, hogy mondjuk nagyobbítanak mellet, de hogy valaki ilyenné váljon mint Kiara ?

Sokat keseregtem már Aletta Ocean-nél is, hogy miért tette azt amit tett, de bizonyára megvan neki is a felvevő közönsége, aki ezt szereti. Sőt már egy posztot Kiara-ról is írtam, de épp ma jött egy új jelenet, amiben megint csak (nem tudom finomabban kifejezni), de egy elhízott tohonya picsát láthatunk egy szerény, de basznivaló jócsaj helyett.

Hiába vállal be mindent amit manapság bevállalnak a csajok, és issza a néger faszból is a pisit, engem a világból ki lehet szalasztani egy ilyen puncival és egy ilyen fenékkel. Nem hogy nem áll fel rá, de még vissza is kúszik, mint a teknősbéka a páncéljába. Nem azzal van a baj, hogy valaki ilyenné válik, hanem azzal, hogy szánt szándékkal változtatja magát ilyenné !!! Szerintem neki is van szilikon a fenekében mint Alettának.

Ilyenről indulunk:

Szerintem Rocco is szívesebben húzta magára ezt a kis tinit, mint a kétszer akkorát.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Rossz irányba változott Kiara Lord is. Pedig az egyik legszebb magyar pornós volt.