Loading

Ilyen, mikor Angelina Jolie nyeli a gecit. Egyre jobbak a Deepfake videók, de magyar még nincs közöttük.

2022.02.08.Curt

Majd’ egy éve írtam már erről egy cikket, amiben ugyancsak méltattam és örültem ennek az egésznek. Végre valami igazán újdonságot hoz a pornóba és nem egy hülyeség, mint a VR sisakos szopatás. Mondjuk ezt még nem próbáltam, szóval inkább nem formálok róla véleményt, de eléggé nehezen tudom elképzelni, hogy felálljon arra, hogy a fejemen van egy fél kilós sisak és azt imitálja egy csaj, hogy letérdel éppen elém.

A Deepfake-ben az a legjobb, hogy egy nyílt dologról beszélünk, azaz ha van kellő hardware-ed otthon, akkor egy ingyenes szoftverrel te is készíthetsz ilyen videókat. Azt, hogy az arcodat megcserélni valaki máséra, már Snapchat is tudja és számos ilyen app létezik, amivel már a mobiloddal is meg tudod ezt csinálni, mondjuk az azért nem igazán hasonlítható össze ezeknek a videóknak a minőségével, amik már tényleg egészen brutálisak.

A technológia tulajdonképpen a szereplő fejét pontosabban az arcát cseréli ki, az áldozatéra mindezt úgy, hogy a neten keres képeket az arcáról és értelem szerűen minél több képet talál, annál pontosabban tudja kicserélni azt. Akkor a legjobb egy videó, hogy ha szinte csak a szereplő arcát mutatják benne, és azt nem takarják ki testrészek, vagy éppen látható hátulról, oldalról stb. Hát mi lehet ennél kiválóbb lehetőség, amikor a kamera csak a csaj arcát mutatja ? Hát naná, hogy egy bukkake jelenet !!!

Meg is találták ezt a kreatív társaink és jobbnál jobb videókat készítenek ebben a témában. Az egyik leges-legjobb a címben is említett Angelina Jolie-s. Itt nézhetitek meg. Félelmetes dolog, hogy még azt is megcsinálja a program, ahogy a geci az arcáról lecsorog.

Szinte minden képkockája tökéletes, nagyon kevésszer ugrik meg a kép, szóval simán csak azt láthatjuk, hogy Angelina Jolie lenyel 42 adag gecit. Amikor Barbie Esm volt a Premiumbukkake-nál azt is remekül át lehet dolgozni; ez egy másik videó ugyancsak Angelinával. De van Natalie Portman, Gal Gadot, és persze Megan Fox-os változat is. Meg hát persze szegény Hermione sem maradhat ki, aki minden fake videó alapja szegényke.

Azért ezek szerintem eléggé odabasznak, de nézzünk meg sima jeleneteket is, mert ott is találni azért kiváló minőségűt. Persze vannak nagyon kutyaütők is, a poszt végén olyat is mutatok.

Naná, hogy a Legalporno-ba is bepróbálkoznak, itt van pld. Angelina Jolie dupla anál jelenete:

Margot Robbie, amint négerek szájába pisil és persze őt is szájba pisilik:

Mila Kunis DAP jelenete, amiben a másik csaj arcát ki kellett kockázni, mert oda is rápakolta volna az algoritmus a csaj fejét 🙂

A blowbang is eléggé jól alakítható, nézzétek csak mondjuk Clara Delevigne-t:

Van akit persze nem is lehet felismerni, ő itt Jenna Fisher, akit a világ egyik legjobb sorozatából ismerhetünk, az Office-ból. Ő volt Pam, aki a legjobb csaj volt az irodában, de nem volt nehéz dolga. Most meg szegény gecit kap az arcára.

Nem kell akkor sem szomorkodnunk, ha kitágult fenéklyukakat akarunk nézni, van azért ebből is egy pár videó, pld.Katy Perry a nagy seggével:

Ariana Grande:

És persze Emma Watson is:

A legnagyobb oldal a témában egyébként a MrDeepFake, amire én is linkeltem a jeleneteket. Itt általában találni mindenféle témaban teljes jeleneteket, vagy olyan 70%-osakat, amit aztán persze meg lehet venni ultra hd felbontásban 100%-osban is, akinek tényleg ez a fétise és nem sajnál előfizetni rá.

Sokszor elhatároztam már, hogy kipróbálom a szoftvert, vannak róla remek magyarázó videók a Youtube-on. Persze ha már rászánom az időt, akkor olyat akarok alkotni, amiben magyarok szerepelnek. Ha van kedvetek kommentben írjátok meg kit látnátok szívesen egy ilyen bukkake, vagy épp blowbang jelenetben “szenvedni”. Orbán Viktor nem ér, olyat nem csinálok 🙂

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ilyen, mikor Angelina Jolie nyeli a gecit. Egyre jobbak a Deepfake videók, de magyar még nincs közöttük.