Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Bella Rolandnak nem elég a dildó, akar két igazi faszt is magába

2022.01.26.Curt

Pontosan a legjobb helyen van ehhez a csaj, és elég gyorsan talál is kettő négert akik segítenek is neki ebben. Szerintem elég ismeretlen nektek a csaj, én viszont eléggé bírom, mégpedig az alábbiak miatt: A beteg agyacskámnak bejön a hatalmas lába. A hatalmas az tényleg hatalmas, mert ugyanis 44-es a drágának, ami lány méretben eléggé szép eredmény. Tudja is ezt ő és aktívan szerepel a lábfétis oldalakon. Amit még bírok a csajban, hogy baszás közben rendszeresen fenn szokott akadni a szeme, és persze hogy nem bánj, ha szétcsöpög a nyála mindenfelé, odateszi magát a jelenetekben, majd meglátjátok ti is:

A jelenet a Legalporno oldalon jelenet meg, de sajnos Bella nem ott szerepel, hanem az egyik bedolgozó oldalról jött a cucc, a a BlackInWhite-ról. Valami partiról van szó, amit nem igazán értek, csak azt, hogy megérkezik két néger, Bella bemelegít, ők levetkőznek és máris szopni kezdi őket. Eléggé gyorsan nem normális baszós kurva válik belőle, amikor a fenekét pumpálják a farkak, az egyik szeme fennakad, a másik meg stikkel, mint egy őrültnek. Bírom nagyon !!

A legutóbbi foot-fetish szettjei óta sajna eléggé hízott ő is fenékre, de attól még szeretem ahogy kúr. DP az most nincs, biztos nem fért bele a szerződésben, de nekem nem hiányzik, jó látni így is a csaj hánykolódását. Amúgy is ezekkel a félmerev farkakkal nehéz lenne egy szoros vad DP-t letolni neki. Nem a világ legdurvább jelenete, de azért kikapcsolódásnak a sok DAP, meg tágabbnál tágabb fenekek között elmegy egynek.

Még nem találtam meg a jelenetet, de ha meg lesz lejátszhatóban feltöltöm hátha ti is megkedvelitek a csajt.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Bella Rolandnak nem elég a dildó, akar két igazi faszt is magába