Loading

Kicsit lemaradtunk: AVN Awards 2022. nyertesek

2022.01.24.Curt

Becsületemre, én próbálkoztam, de egyszerűen nem volt több időm foglalkozni az átadóval, de azért a díjazottakat mindenképpen nézzük át, mert vannak benne érdekes és unalmas évek óta ismétlődő dolgok is.

Nézzük először a csajokat! Gianna Dior lett a legjobb női előadó, aki még csak 24 éves és – ahogy a díjátadón mesélte – majdnem lebénult. Azt mondták neki az orvosok, hogy soha nem tud majd járni, és mégis itt áll a legjobb pornósa lett a világnak. Kicsit erőltetett és visszás nekem az ilyen díj megköszönő beszéd, szerintem nem kell magyaráznom, hogy miért. Azért ez mégsem egy Oscar, vagy egy Nobel-díj.

Nna mindegy, szóval itt a csaj, aki nekem nem igazán volt a kedvencem soha, de legalább bevállalós. Análozik is és van lábfétis jelenete.

Blake Blossom lett a legjobb új tehetség, aki azt mondta, mikor felhívták élőben, hogy remélte, hogy a nagy természetes csöcsei miatt előre haladhat a bizniszben és ez most meg is történt … hát igen, szépek azok a cickók, meg kell hagyni.

Hogy teljesen PC-k legyenek, külföldi új tehetségnek a néger csajszi Romy Indy-t választották, szóval ismét nincs magyar a díjazottak között. A csaj egyébként holland.

A legjobb nemzetközi csaj Little Caprice volt, aki már két éve elnyerte ezt a díjat. Ő azért eléggé rendben van, én követem a karrierje kezdetétől, amikor még csak a a saját weboldalán voltak videói, most meg már szerepel a legjobb leszbi jelenetben és azt kell hogy mondjam, férjet is jól választott magának Marcelo Bravo személyében, aki egy roppant szimpatikus srác benyomását kelti bennem: 🙂 kb. mint Szabó András Csuti.

Hogy mi is haladjunk a korral és gender-kompatibilisek legyünk a férfi díjazottak előtt meg kell említenem a két transzvesztita nyertest is, Jade Venus a feltörekvő, a másik pedig az a magas ott balra, Casey Kisses.

És akkor most a férfiak.

Azt azért sejteni lehetett, hogy az agyon foglalkoztatott fiatal srác, aki minden jó fiatal pornós csajszit megbaszott már – Alberto Blanco lesz a legjobb külföldi pornós. És vele nincs is semmi bajom, rendesen van mérete és benne azt bírom, hogy a csajok is eléggé odaadóan basznak vele, mert mégsem egy 50 éves dagi tata az, akit le kell szopni, hanem egy ekkora farkú jóképű gyerek:

A vaterán Tommy Pistol nyert még, aki már ezer éve tolja, és meg is érdemelte talán. Ő lett a legjobb színész is, már mintha ez jelentene vmit is egy pornó jelenetnél.

Jajj, majdnem elfelejtettem a kedvenc kategóriátokat, a MILFeket, akiket volt is időm átnézni. Nem volt nagy meglepi egy tipikus Milfes milf nyerte megint Alexis Fawks, aki tavalyelőtt volt a nyertes már.

A legjobb seggbe baszás Gianna Dior és Mick Blue közös jelenete lett; ez itt. Alapos kis baszás, de a mi európai szemünknek, csak átlagos talán. Angela White análozós filmje lett a legjobb, amiben Adriana is játszik, de sajna nem együtt szerepelnek, csak egymás utáni jelenetekben. A legjobb DP is ebből lett Angélával.

Egy jó kis mega csöcsre csorgós nyálas körbe szopatás lett a legjobb Blowbang jelenet, amit ide linkeltem nektek. Gianna Dior pedig nyert az 1/1-es jelenetben is, amiben egy néger tolja neki.

És ha mér négerek, akkor viszont ez egy tényleg jó kis baszás lett Emily Willis-szel, aki a legjobb gruppen kategóriát nyerte meg vele. Tényleg jó lett, csak kicsit sok benne a férfi izzadtság, de aprítják neki rendesen, mintha már egy Legal jelenetet néznék komolyan … most már tényleg át ugorhatna a kis barna ide a csehekhez is forgatni !!

A már fentebb mutatott Little Caprice-el és a férfi nyertes Alberto-val forgatott Vixen jelenet lett egyébként a legjobb európai, illetve “külföldi” gruppen nyertes is.

Totálisan megérdemelten a Swallowed lett a legjobb orál sorozat, mi is írtunk róla tavaly sokat. Sok olyan díj van még amit nem említek meg, de akit érdekel itt a teljes lista és szemezgethet belőle. Az kitűnik nekem, hogy amíg a transz vonal erősödik (transzvesztita gruppen filmet is díjaztak), addig a fétis szinte teljesen kiszorult. Tudom, hogy magam felé beszélek, de régebben még díjaztak lábfétis filmeket is, mára meg semmi ilyen.

Volt még egy Fan Award rész is, de ott évek óta ugyanaz van, Angela White szétnyer mindent, és a legjobb segge meg Abella Dangernek van.

Szóval ez volt az idei díjátadó, és már csak egyetlen kérdés maradt bennem:

HOL VAN ROCCO SIFFREDI ??

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kicsit lemaradtunk: AVN Awards 2022. nyertesek