Loading
Hardcore   /   Hírek

Szedj fel egy kurvát a kamionparkolóban! Czechbitch megaposzt.

2022.01.18.Curt

Már írtam egy rövidke posztot az egyik kedvenc CzechAV oldalamról, a CzechBitch-ről, ahol egy autó van bekamerázva és innen leshetjük meg az abban zajló akciót. Számos ilyen oldal létezik, van a leghíresebb, a FakeTaxi, de vannak már alhajtásai is, amikor ugyanez van, csak nőben, illetve, amikor forgalmi vezetés vizsgáztatás folyik, de akár ugyanitt a cseheknél is találunk egy taxizósat. Amúgy az is nagyon fasza, bírtam a dumáit a faszinak, ahogy le vette a csajokat a lábukról (jó, tudom, hogy meg volt beszélve, de olyan valóságosnak tűnt, hogy el is hittem néhol).

Mint ahogy ezt az oldalt is elhiszem egy kicsit, hiszen itt aztán tényleg alig-alig látni igazi befutott pornóst szerepelni és a faszi is olyan közülünk való, sőt inkább szegény olyan ötvenes, azaz idősebb, de baszni azt még elég jól tud.

Nézzünk meg egy-két faszább részt ebből a remek sorozatból, ami ha jól tudom összesen 62 részt élt meg és 2019-ben lett vége. Kezdjük is egyből a legutolsóval, egy 18 éves csajszival. Ismerős nekem a drága, de nem mondanám meg milyen pornóban láthattam, és nem is zavar, hogy nem írják ki, legalább megmarad a „varázs”

Meglepően szenvedélyes a csaj, már a kocsiban elkezdi szopni a faszit, miután megegyeztek, hogy 4000-ért csinálhatja seggbe gumi nélkül. Ez cseh koronában átszámolva is eléggé meredek, 50 ezer forint feletti összeg, amiért nem hiszem hogy parkolóból kellene választani partnert, ennyiért azért már luxusabb csajok is bevállalják.

Itt a teljes jelenet.

A jelenetben a csajszi valami elbűvölő, ezt nem lehet megjátszani (amúgy de.), szóval már csak amiatt megéri megnézni !

A 61. részben pont az ellenkezője volt; egy Milf-et vitt el egy körre a mi hősünk. Pont az ellenkezője történik és lehet hogy ez a nő tényleg egy prosti volt, mert egyrészt csak gumival hagyja, másrészt meg egy kiélt fejű tetovált nő, aki halál unalmas is.

Ha mégis szeretitek az ilyet itt megnézhetitek.

Sokkal jobbak a fiatal csajok, mint ez a most következő is, aki 6000-et kér egy sima szexért, mert hogy éppen elmúlt 18 éves. A faszi meg is adja, de aztán kérne az aktus végén még többet, legalább egy extra szopást, de a csaj felöltözik és kész. Vége, ennyi volt.

Itt nézhető a jelenet.

Menjünk is visszább az időben egy kicsit és válasszunk valami különlegeset ! Itt van ez a barna csaj, akit lehet kúrni rendesen, leköpni és satöbbi, bírja a pofozást is:

Vagy mondjuk ez a csaj, aki nem bánja, hogy szarrá van izzadva a tag és olyan fejet vág mint amikor én besörözve nem tudok elélvezni és kibaszottul koncentrálok. Aztán a jelenet végén még egy kis meglepit is kap. Nézzétek csak meg !

Van olyan, hogy majd’ elalszik a csaj unalmában, pedig a faszi öklözi és bassza ahogyan csak tudja a mega-pináját.

És az is mindíg csak lóvé kérdése, hogy mennyiért vállalják be a csajok a gumi nélküli anált. Általában 4000 korona elég szokott lenni ezért.

És van amikor éppen kirándulók mennek el az autó mellett, miközben bent zajlik az action. Ezt a kis cigánycsajt pld. eléggé jól elintézi, és a végén is vicces, ahogy próbálja meg squirt-öztetni szegényt, de nem nagyon jön össze. A csaj meg bírja és egy szóval nem mondja, hogy hagyjad már abba, csak terpeszt ott a pinájával.

Van amikor arra kéri a csajt, hogy pózoljon a kamion parkolóban a sofőrök előtt és ezt is simám meg teszik neki. Egyébként ez az egyik kedvenc részem én pontosan ezeket tenném. Kivéve talán a biztonsági övvel való seggre verést. Ad is a csajnak egy extra ezrest. Ez a 26. rész egyébként, ha keresnétek.

Jó jelenet még ezzel a vörös magas csajjal is, aki tényleg alig fér el a kocsiban és nem tudja a hosszú lábait tenni sehová, de mégis megoldja. Izgató és valódi baszás ez is.

Egyébként mivel egy lezárult sorozat ez is, a videómegosztókon szanaszét meg lehet találni a teljes sorozatot. Elég arra keresnetek, hogy „CzechBitch Ex”, ahol az x a jelenet száma 1-62-ig. Az első találat mindíg a teljes jelenet szokott lenni. Tényleg mindegyik jelenet valamiben más mint a többi, és érdemes megnézni a beszélgetést is, meg ahogy utána elválnak az is érdekes szokott lenni, ahogy az elején rámászik a csaj, aztán az aktus után meg: Nna majd akkor hívjál, szia, szia,

Én amúgy is nagyon szerettem a CzechAV oldal szinte összes jelenetét, sok témában úttörők voltak, a CzechHarem pld. mind a mai napig egyedülálló, amikor egy faszinak felsorakoztatnak 30 tökéletes csajt és megbaszhatja sorban mindet. Álmaink beteljesülése. Később kielemezzük ezt is.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Szedj fel egy kurvát a kamionparkolóban! Czechbitch megaposzt.