Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Létezik még jó 1/1-es jelenet 2021-ben? Igen, csak ilyen jó csaj kell hozzá, mint Monika Fox.

2022.01.12.Curt

A tavalyi évben a pandémia hatására két külsős helyen is elkezdtek forgatni a Legalnál. Az egyik Kolumbia volt, a másik pedig mi más is lehetne, mint Russia. Ez azt eredményezte, hogy jobbnál jobb csajokat találtunk és fedeztünk fel, akik így sokkal szívesebben forgattak, hogy nem kellett átutazniuk Prágába, hanem csak a szomszédos városba baszni. Ilyen szinten:

Egy ilyen felfedezés volt Monika Fox is, aki az egyik kedvencem lett, aki elég gyorsan forgatott majdnem 70 jelenetet. A népszerűségét egy anál fétis oldalon annak köszönheti, hogy olyan prolapse-ot tud nyomni, mint kevesen a világon.

Mondjuk egy ilyet ni :

Komolyan azt hinné az ember, hogy az egy kis labda és addig nyomja, amíg ki nem esik onnan. Most Dylan Brown-al csináltak egy egy per egyes jelenetet amit megnézünk:

A szokásos tágítás után nézzétek hogy tolja be neki a faszát a magas néger, pifff azonnal. Fel is ordít a csaj rendesen. Így kell ezt, semmi nyalakodás, vagy ilyenek, be a faszt a seggbe.

Aztán sem csillapodik a tempó, végig vadul bassza a seggét a drágának. De nem is csoda, hát nézzétek milyen ruganyos kis fenéklyuk már az, simán nyalnám és szagolnám Dylan helyében. Bassza inkább oldalról a drágát, ami után már ő sem bírja tovább és kinyomott fenéklyukkal élvez egy hatalmasat, majd úgy ahogy vannak pinalében dugnak tovább.

Totálisan odaadó a csaj, úgy néz a négerre mint egy istenre és mindent megcsinál neki. Jó vadul bassza és tényleg érvényes a balls deep, azaz valóban tövig tolja neki a faszt és Móni meg bármikor képes onnan kinyomni azt aminek ott bent kellene maradni. Látványnak kiváló az biztos.

Tudom, hogy a magasság miatt van rajta a csajon az a félelmetes magas sarkú, de tapasztalatból tudom, hogy ez csak meggátol a dugásban. Beakad, odalépsz belevág a combodba, le kell azt venni és meztelen talpakkal csinálni tovább !!! De nem. Marad 🙁

Minden pózban megbassza jól és alaposan, ahogy azt kell és még a végén egy rendeset élvez a szájába is. Nézzétek csak:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Létezik még jó 1/1-es jelenet 2021-ben? Igen, csak ilyen jó csaj kell hozzá, mint Monika Fox.