Loading

Top 10 dolog amit karácsonyra kértem a barátnőmtől.

2022.01.03.Curt

Már egy másik posztban említettem, hogy az egyik ajándékom ez a tízes lista volt, amit most kicsit szégyenkezve, de megosztok veletek is. Bízom benne, hogy azért a Pornolover blog eléggé hardcore ahhoz, hogy mindenki azonosuljon velem, és egészen biztos vagyok abban, hogy ennél sokkal perverzebbek vagytok ti, szóval vissza is vonom így a mondat végére a szégyenkezés szót.

Az egyik ismerősöm mesélte, hogy a csajával annyira jól megvannak, hogy fogadtak valamiben, hogy ha egy posztja az instagramon eléri az x like-ot, akkor kérhet a csajtól bármit és az megteszi neki. Elérte a fogadási szintet és a végén nem tudott olyat kérni a csajtól, ami hiányzott volna neki. Nna én kurvára nem ilyen vagyok. Mindíg több és több kell, és mivel napi szinten foglalkozom a pornóval ezért mindíg látok ott olyat amit ki akarok próbálni. Faszomat nem tudok olyat kérni …. hagyjál már !!

1.Prolapse

Az felelengedéshez Törley mester segítségét kértük és aztán előadtam a listát, amiből azért nem mindent sikerült megvalósítani. Idén szerintem annyi kinyomott fenéklyukat láttam, mint még soha, szóval ez volt a fő témakör, de mint a pornósoknál is azért van aki képes erre és van aki nem, szóval erre már előre fel kellett készülni, mint egy sima anál szex esetén mosakodás és ilyenek, ezt a lányok jobban tudják, főleg, hogy most ki is akartuk nyomni a dolgokat.

Azért nem sikerült egy hatalmas prolapse-ot látnom, de volt amibe belenyalhattam, szagolhattam és tolhattam az arcom, szóval egy dolog pipa.

2.Fenéklyuk nyalás

Ez nem egy extra dolog, de azért mondjuk fél órán át csinálni az összes fenéknyaló pózban azért kölcsönösen kellemes érzés lehet. Volt amikor már így élvezett el a drága, hogy csak ezt csináltam jó hosszan érzéssel és sokáig, a puncija annyira nedves lett, hogy elég volt egy pár nyalás és máris harapnia kellett a kezét, hogy ne legyen hangos. Én egyszerűen imádom ezt csinálni, szőrös fenékkel és sima fenékkel nekem kurvára mindegy, mind a kettőben találok fasz felállító hatást. Most egyébként minden totálisan csupasz volt és puha.

3.Púzás

Vessetek meg, de már akkor is feláll a farkam, ha csak leírom. Ez nem egy különleges lista elem volt, de azért belevettem, mert meghatároztuk, hogy amikor csak púznia kellett aznap, akkor letolta a melegítőjét és ráült a számra, aztán a púzásból fenéklyuk nyalás lett, nekem meg közben verte az adamantium keménységű farkamat. Sokszor gondolok arra, hogy beteg a világ, hogy arra is rágerjedek ha a csajom a számra ülve enged egy levegőt a fenekéből, de nem.

Ez a szerelem legfelsőbb foka mindíg azt szoktam mondani neki.

4. Gape

Gape-re szerintem a csajok 90%-a képes. Nna nem kell itt gondolni Anna deVille óriási kitágult öblére, csak egy szép szexi és főleg forró gape-re anál után. Én ezzel el tudok szórakozni és gyönyörködni benne órákon át, mondjuk a lányoknak nem kényelmes ki be rakni szex közben, csak ha rohadtul el tudják engedni magukat. Legalábbis az én tapasztalatom ez, hiába van síkosító és stb, azért a huszadik ki be rakás és “húzzad szét még jobban” felszólítás után elég lesz neki.

5. Geci kifingás fenéklyukból

Azért csináltunk szerintem már ilyet, de direkt azért, amiért én kértem még soha. Eléggé jól és pornósan sikerült a dolog, annyira, hogy nem sokára utána újra hadra fogható lettem.

6. Őrületesen lassú pinanyalás

Nem is nagyon bánta már a kis édes világ legszebb és legjobb fenéklyuka ha ennyi abúzálás után ékén hagyom és gondoltam hogy legyen a listában egy olyan ami nem csak azé kedvemért van benne, és imádom egyébként is csinálni. Ha a dugási teljesítményemet kellene pontozni én magamnak nem adnák csak egy tizes skálán max. hatost, de puncit nyalni azt szerintem kurva jól tudok. Mindíg is terveztük ezt és most szerintem legalább egy órán át voltam ott lent, de lehet megvolt az másfél is. Itt már nem volt karba harapás, szerintem mindenki hallotta 1 km-es körzetben a hangokat.

7. Bandzsítós szex és ostoba fej vágás

Kövezzetek meg, de imádom, amikor ezt csinálják a csajok, olyan “totális hülye vagyok, de basszál !!!” érzésem van tőle. Van aki egyszerűen képtelen kancsalítani, hát ez kilőve, nem sikerült, de legalább jót röhögtünk 🙂

8-9-10. Önlábujjszopás, szex más használt szandáljában, majd arról geci lenyalása.

Innentől már a saját, lábfétis vonalam jön, szóval ezt itt nem is részletezném nektek, azt majd inkább a Lábimádós blogon fogom. A fenti dolgokat simán megcsináltuk és egyre inkább erre visz el ez az évem már most érzem, hogy erre gerjedek a legjobban.

Egyébként ami még kimaradt az az ultra kemény szopatás, arc leköpködéssel, pofonokkal, de szerintem erre én nem leszek képes vele, szóval erre maradnak a pornó filmek. Ehhez mazohistábbnak kellene lenni az áldozatnak. Szóval jó kis ötlet volt ez a tizes lista, de már most megbeszéltük, hogy vissza kell adnom, ami általában nem nagyon szokott nehezemre esni, a lányok (legtöbbször) nem olyan betegesen perverzek mint mi.

Vagy mégis?

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Top 10 dolog amit karácsonyra kértem a barátnőmtől.