Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Swabery Baby visszatért és milyen jól tette !!

2021.12.20.Curt

A litván csajt már akkor is imádtam, amikor az egyik rokkós gangbang jelenetben csinálták meg, a legalos jelenetei viszont eléggé átlagosak voltak, még 2-3 éve. Most viszont visszatért és még mindíg ő az egyik legszebb arcú pornós csaj akit valaha láttam !!

Volt még egy másik jelenete is a mesternél, ott egy idősebb nénivel csinálták meg a mestert, az is eléggé odabasz. Arra keressetek, hogy “swabery baby zsu rocco casting”. Szóval újra itt ez a kis punci, és ne számítsunk agy szétélvezésekre és ordításos baszásra tőle. Ő egy 10/10-es csaj, akit most jó páran meg fognak baszni, ő meg elviseli ezt néha-néha élvezi is azért. Egyértelműen a legjobb jelenete eddig, imádják is a fórumban a srácok, és várják/ várjuk a többi jelenetét is repesve a még mindíg csak 23 éves tininek.

A vastag faszú különítmény érkezik a csajhoz Erik Everhard vezetésével és sorba basszák a fenekét, majd mindenki kipróbálhatja őt DPben is. Aztán picike fasz szopás jön, amit mindenképp nézzetek meg, mert közeliben mutizzák a csajszi isteni szép arcocskáját közben.

Aztán lekerül a kényelmetlen szandálka és a csaj is elemében lesz. Szépen szemből kezdik baszni a pinácskáját és a picsáját is egyszerre, ami annyira tetszik neki, hogy nem is szopja a vastag farkakat, amiket elébe tesznek. Nem lehet eldönteni, hogy csak koncentrál, vagy éppen baszottul élvezi a dolgot, de azt igen, hogy mindenképpen látni akarja azt, hogy mi történik előtte, azaz hogy hogyan mozognak a faszok ki-be a pinácskájában.

Pózt váltanak és hátulról is adni kezdik neki és egy pillanatra a fenéklyukába is becsúszik kettő farok is egyszerre. Én kibaszottul imádom fürkészni ilyenkor a csajok arcait, mit élhetnek át, mikor éppen a seggükben van egy atomvastag fasz. Swabery-nél eléggé nehéz kitalálni, szerintem nektek sem fog sikerülni 100%-osra. A látvány minden esetre lenyűgöző, ahogy ez a csodás testű fiatal csaj itt vonaglik és próbál a faszokban lovagolni, de annyira nem megy neki, hogy egy alkalommal még egy picike vér részt is láthatunk a fenekénél.

Az azért sokkal, de sokkal jobban tetszik a csajnak, ha a feneke helyet a pináját basszák a srácok. Szépen beterpeszt, feltartja a lábacskáját és élvezi, ahogy pumpálják a lyukait. Én meg élvezem, hogy élvezi ! Nem mondanám, hogy a geci engedéseket a végén is rettenet módra élvezi, inkább elviseli. Akkor is az egyik legjobb csaj marad, aki valaha a cseheknél járt !!! Szerintem kap ő még ennél keményebb kiképzéseket is nemsokára !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Swabery Baby visszatért és milyen jól tette !!