Loading

Mennyire befolyásolja a fiatalokat a korai pornó fogyasztás?

2021.12.15.Curt

Általában minden cikket el szoktam olvasni, ami a kedvenc témámmal foglalkozik és ez a cikk is érdekes, habár nem nagyon mond sokat. Egy fiatalok körében (főleg) népszerű énekes, zeneszerző Billie Eilish mesélte el, hogy szétcseszte az agyát, hogy pornót nézett fiatalon. Nem mintha még most már olyan öreg lenne; 19 éves még csak.

Szóval kicsit elgondolkoztam azon, hogy tényleg manapság már mindent egy kattintásra elérnek a fiatalok és nem akarok boomer módjára moralizálni ezen, de lehet, hogy tényleg képes félreferdíteni egy fejlődésben lévő tinit. Nálam jobban kevesen imádják a pornót és látjátok, hogy ennek szentelem életem egy részét, de tudom, hogy ha tudatlanul és kezdőként állnak hozzá, akkor rettentő hülyeségeket lehet tanulni belőlede ellenben rettentő okos dolgokat is.

Szerintem inkább az az alapvető igazság, hogy ha még soha nem szexeltél és ezek alapján képzeled el milyen lesz majd dugni, akkor (főleg a lányoknál) tényleg egy ferde kép alakulhat ki. Mindíg a Black Mirror aktuális epizódja jut eszembe, amikor a csaj úgy képzeli el a dugást, és imitálja a srácnak akivel lefekszik, ahogy a pornóban látja, azaz tiniként egyből “basszál, basszál, basszad a pinámat” kiabálásokkal csinálja, mert ugye azt látta a filmekben, ami a srácot is meglepi, nem is érti miért mond ilyeneket a csaj.

Arkangel az epizód címe, közben kikerestem.

Azt is gondolom, hogy ha már történik egy-két-sok aktus, akkor tudja a srác és a lány is, hogy mennyire fasza dolog a szex és máris másképpen néznek egy jelenetet, és remélem, hogy nem a Graias-al kezdenek, vagy a Facialabuse-al, sőt akár még a Legalporno-t is ide sorolhatom a sok öklözéssel és pisiléssel.

De amíg nincs szex, addig más kép alakulhat ki bennük. De hát bennünk milyen kép alakult ki, amikor megnéztük VHS-en a szőrös faszú és puncijú német lányokat, magyar alámondásos szinkronnal ? Semmi extra. Menő dolognak tartozzuk, ahogy Billie Eilish is annak tartotta, mert ő lány létére pornót nézett. Azért azt remélem, hogy nem mindenki az extrém kategóriával kezdi a PornHub-on való ismerkedést. Sőt, a mostani fiatalok szépen kialakítják a nekik való izgató kategóriákat lásd, gamer lányok megdugása, vagy éppen az egész cosplay-es beöltözéses dolog.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mennyire befolyásolja a fiatalokat a korai pornó fogyasztás?