Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Ahol a legtöbbet csodálkoznak a csajok. Fake Hostel kibaszott jó kelet európai csajokkal.

2021.12.13.Curt

Nagy ritkán azért jó megnézni egy-két olyan pornót is, ami a hagyományos “fasz behatol a punciba” elvet követi és nem a perverz énünknek engedelmeskedni. Nagy ritkán én is teszek ilyet, de csak akkor, amikor van valami ami különleges a jelenetben és nem egy tömegcucc. Biztosan ismeritek az ezernyi FAKE oldal (agent, taxi, és társai) közül a Hostel oldalt, ahol itt nem messze tőlünk a cseheknél készítenek.

Az oldal különlegessége a kibaszott jó minőség és vágás, meg persze a rohadt jó csajok. Vannak, akik szereplők a Legalnál is, de sokan vannak, akik ott kipróbálják magukat és kicsit kiábrándulva érkeznek valami sokkal softosabb területre. A Pornox oldalon adok címeket a Fake Hostel videóknak és akkor láttam meg, hogy milyen kibaszott minőségi cuccok ezek.

Adjatok nekik egy esélyt, meglátjátok tetszeni fog!

Kezdjük is mindjárt az egyik kedvencemmel Natalie Cherrie-vel. A legalt is megjárt csajszit már három éve is imádtam és kivertem rá legalább szerintem tízszer életemben. Ocsmány nagy melleket csináltatott magának amiket én rohadtul bírok. Egy medencés jelenetben pakolják meg a seggecskéjét.

A Fakehostel videók különlegessége, hogy sok esetben POV veszik fel, azaz olyan szomszédok módjára s szereplők a kamerának beszélnek, mintha a másik tag lenne az. A jeleneteket simán lehet hang nélkül is nézni, mert olyan mimikával játszanak, mintha valami gagyi némafilmet néznénk, csak HD-ban. Ezt lehet vagy szeretni, vagy inkább szánalmasnak tartani, én nem bánom a dolgot, sokkal gázabbnak tartom, amikor erőltetik a szexiséget, meg az erotikát és úgyis tudjuk, hogy az csak egy kibaszott pornó forgatás. Szóval rácsodálkozás az van minden jelenetben faszra, pinára, mellre, vagy éppen arra, hogy ujjazza magát egy csaj a szobában.

A srác azért leruccan a medencébe egy ilyen mellű nő mellé és nem találjátok ki mi lesz ebből. Egy anál baszás 🙂 A srác nem tud úszni, de a mega mellű Natalie kimenti őt, majd nekilátnak baszni a parton. Kurva jó fények és vágás és bomba csaj. Isteni jót basznak itt kint meztelenül. A végén azért kap pinába is a drága és közben meglepődő, élvező és ilyesmi fejeket vág, amik már hiányoznak nekem akkor is, ha megjátszottak. A geci adag is szép Natalie melleire.

Azért ez eléggé erős kezdés nem ?

Nézzünk egy másikat, aminek megint jó kis története van. Egy csajszi elhozza magával a baszógépét és a tulajdonos a hangjára lesz figyelmes. Teljesen mindennapos és hétköznapi szitu ez is nem ? Mi is szoktunk vinni egy hangos baszógépet a hotelbe, mikor kikapcsolódni megyünk. A srác egy alig észrevehető picike lyukon át kukkolja a csajt amint teszteli a gépet (két fej nagyságú lyuk az ajtó közepén), majd lebassza a biztosítékot és odalopódzva beteszi a csajnak a faszt seggbe.

Annyira szar forgatókönyv, hogy az már jó !

Nataly Gold nem annyira ellenkezik azért, hogy egy igazi fasz pumpálja a seggét. Tapasztalt csaj ő már e téren azért… Aztán baszógép dildó a pinácskába a srác fasza meg a fenékbe. Így nyomják a DP-t a fotelban. Aztán kicsit szopatja, nyalatja a seggét, majd kicsapatja a drága csaj pinácskáját. A faszi volt az állandó sofór a CzechTaxi oldalon, aminek minden epizódját láttam és imádtam őket, ott is akinél tudta megcsinálta a squirt-öt.

Innentől nincs kecmec, egy vad és gyors baszást kap a csaj, de olyat, hogy még Rocco is elismerően csettintene, ha látná, alulról heréig keményen. A geci is a picsájába lövődik a drágának.

Végül pedig nézzünk meg egy még valószínűtlenebb akciót. Amiben két csaj esik egymásnak, úgy, hogy egy srác meg ott fekszik az ágyon mellettük, de nem is ez a legjobb a jelenetben, majd meglátjátok kicsit később. Alyson Thor és Layla de Angelis a két csaj, ha rájuk akarnátok keresni, akik megérkeznek a szobába, ahol már alszik a srác. Nem nagyon zavartatják magukat az ágyban csapatják ki a szőke csaj pináját úgy, hogy a nedvesség szépe átáztatja az ágyat is. Persze a srác is felébred, miközben ott ollóznak a csajok tőle egy méterre.

A lányok is felfedezik a srác farkát, aztán jön a legjobb rész, mégpedig ez itt (videó):

Hát nem megint csak egy teljesen hétköznapi dolog ez is ? Meglökjük a barátnőnket, ő meg beleesik egy álló faszba ? 🙂 És ha már ott van a csaj, akkor el is kezd mozogni benne. Profi vágó munka basszus !! A másik csaj meg a srác fölé guggol a kis szőrös pinájával és kicsapatja a fejére. Felváltva bassza meg a két csajszit a mázlista srác és pina nedv is akad még bőven a videóban.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ahol a legtöbbet csodálkoznak a csajok. Fake Hostel kibaszott jó kelet európai csajokkal.