Loading

Édes bosszú: az átvert srác elküldte mindenkinek a volt csaja pornó videóját

2021.12.07.Curt

Egy személyes sztorit osztok most meg veletek, amiben azért nem én vagyok az átvert srác, de közvetetten velünk történt meg a dolog. A barátnőm nővérként dolgozik egy pesti kórházban és ott történt meg a következő eset.

Volt egy csajszi, aki már fél éve kb. mindíg arra panaszkodott, hogy nekiment az ajtónak, leesett a lépcsőn, becsukta a kezét a metróajtó és más hasonló faszságokra. A lányok rögtön levágták, hogy itt valami nem stimmel és először arra gyanakodtak, hogy atom keményen csinálják otthon, aztán meg arra, hogy a csajszi pornózik tutira és ott szerezte ezeket a sérüléseket.

Sokat nem jött dolgozni és nem is minden esetben tudta elrejteni a sérüléseket a testén. Aztán jött az ominózus átbaszás és a volt barát, aki elküldte a videót egy olyan ismerősének, aki benne volt a közös kórházi csoportban, innen sem kellett több, 10 perc alatt mindenki tudta, hogy a csaj elég kemény videókat vállal, ugyanis a Graias modellje volt. Már írtam én is a verésre specializálódott Graias oldalról. Nna jó, nem verésre, hanem Sado & Mazo erotikára. Az oldal különlegessége egyébként, hogy Dr. Lomp sok esetben magyarul kommunikál a csajokkal, néha szlovákul, amikor épp onnan érkeznek. Az oldal gondolom azzal csábítja a rászoruló lányokat, hogy tulajdonképpen szex az nagyon ritkán van az oldalon és ki kell bírnod egy kis pálcázást és mellbimbó huzigálást. Nna de mégsem dugnak meg, szóval ez nem is igazi pornó.

Ha csak úgy simán próbáljátok elérni a fő weboldalukat Magyarországról, akkor az nem fog menni, de proxyval, simán, és a videómegosztókon is számos videót találhattok tőlük. Én is megosztom a kérdéses videót, ugyanis a megcsalás szemét geci dolog és ez egy stílusos bosszú !

Ha van itt, aki az oldal rajongója és egyéb videót tud mutatni a csajról az kommentben tegye már meg !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Édes bosszú: az átvert srác elküldte mindenkinek a volt csaja pornó videóját