Loading

A kedvenc legalos csajom férjhez ment a legnagyobb faszú legalos biszex pornóshoz.

2021.11.29.Curt

Mina K-t tudhatjátok, hogy rajongva imádom már ezer éve. Most írtam egy kritikát róla és akkor akadt a figyelmembe a hír, hogy még szeptemberben összeházasodtak az ottani szerintem legnagyobb farkú tagjával Bo Sinnel, akit már láthattatok itt is a blogon összemérni a faszát mással.

Nézzétek csak, ő az ott balra:

Az ő sztorija is legalább annyira érdekes mint Mináé, ugyanis profi sportoló volt a faszi és még emlékszem a home videójára, amivel befutott. Ott is a hatalmas mérete volt a feltűnő aztán szépen letelepedett ő is itt, tőlünk kicsit északra.

Azon ne csodálkozzunk, hogy a szakmából választ magának valaki párt, főleg hogy persze forgattak is ők együtt is, nem is egyszer. Én sok mindent értek, de azt, hogy valaki hogyan baszhat meg világ bombázó nőket és mellette, hogyan választhatja azt is, hogy faszikat kúr meg; nna azt nagyon nem. Jaja, 2021 van basszam meg, és nem csak arról szól a dolog, hogy a csajok kinyomják a belsejüket, majd benyalnak oda, hanem hogy bárki bárkivel bárhogyan.

Bo Sinnnek egyébként eléggé kiterjedt a portfóliója meleg pornó tekintetében is, és lehet hogy kibaszott maradi vagyok, de akkor is rohadtul furának tartom ezt. Ti nem? Faszik tekintetében manapság az van, mint a csajoknál volt régen, hogy “fiatal voltam, kellett a pénz” – mondják, de ők nem melegek, csak pénzért viselik el, hogy egy másik faszi a szájukba élvez, vagy seggbe bassza őket.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A kedvenc legalos csajom férjhez ment a legnagyobb faszú legalos biszex pornóshoz.