Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Az olasz és a kolumbiai csaj tökéletes baszása. Veronica Leal és Silvia Soprano.

2021.11.24.Curt

Nem kell ide több, csak két jócsaj, két fasz, aki eszközként ki be jár a lyukaikba és még egy kis extra, ami a perverzebbeknek kell, az évek során meg már én is megszoktam és elfogadom, hogy van ilyen is, sőt simán izgat is, de csak akkor amikor ilyen osztályon felüli csajoknál alkalmazzák, mint Vera Leal, vagy mondjuk olyan extázisba jönnek a csajok, hogy akkor is szopják a faszt, amikor éppen oldalról fejbe és hajba pisizik őket.

A két csaj egy konyhában várja a srácokat, akik meg is érkeznek rendszerint. Mondjuk én a fehér srácot nem igazán bírom, mert folyton a többi faszit kukkolja dugás közben, de most szerencsére nem úgy kamerázták, hogy látszódhatna ez.

Kis kávézgatás és enyelgés után meg is jön a másik faszi, akit a kopasz egy brofist-el köszönt, majd a csajok szépen felszopják őket. Aztán felbasszák a picsájukat a bárszékre és ott megy az análozás egyből. Veronica olyan fejeket vág, hogy az élvezet nézni, de a másik csaj is tartja magát, aztán egyszer csak minden előzmény nélkül (mondjuk a 15 percnyi seggbe baszást tekinthetjük előzménynek azért …) Nézzétek a kis édes nyalnivaló pinácskáját videóban is:

Persze totálisan meztelenül vannak, ahogyan azt kell és a talpikóikat is a kamerának mutatják. Vera Leal az egyik legjobb mostani pornós, imádom, ahogy önkéntelenül élvez és közben olyan fejeket vág, hogy kikészülök …

Az olasz csajszi sem tétlenkedik, szépen belemozog a másik faszba, a fehér faszi meg üti és vágja, a csöcseit és az arcát is baszás közben. Izgató a dolog, nem mondom. Az egyik leges legjobb póz, amit csinálhatnak így a lábukat fenn tartva az égbe. Nem is biztos, hogy kibírom ezt a kritikát a végéig.

Aztán egyszer csak letérdelnek és szájba, fejbe és arcba hugyozzák őket. Nézzétek a kis kolumbiai csaj ezt is hogyan viseli : (videó lejjebb)

A néger tag ekkorra már jól kifárad, le is konyul, nem elég neki még az sem, hogy a konyult farkától is elélvez Verácska, akkor is csak egy 70%-os merevséget tud összehozni, haver én ilyenkor már kiszaladnék a világból a helyedben. Geci is annyi jön neki, mint nekem hatodjára aznap kb. Elég ciki, de nem is a geci adagok miatt érdekes ez a jelenet, hanem a már ezerszer ajnározott dél-amerikai nő miatt, aki egy áldás a pornónak.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az olasz és a kolumbiai csaj tökéletes baszása. Veronica Leal és Silvia Soprano.