Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Eden Ivy szétunja az agyát egy Woodman forgatáson.

2021.11.11.Curt

A csaj egyébként is be tudja vágni a vigyort, amikor éppen hatan ügyködnek rajta és a kis pináján, láthattuk már ezt más videókban is. Nekem a kezdeti rajongásom kicsit kifakult, talán pont ezért az “állandóan kiesek szerepemből” dolog miatt. Meg azért is mert még mindíg nem engedett kettő farkat a seggébe.

Woodmanék úgy gondolták, hogy majd ők aztán megmutatják a világnak, hogy hogyan kell megkúrni egy ilyen perverz kis tinit, akinek semmi nem elég és eléggé be is sültek vele. Én már tudtam, hogy ez lesz, amikor megláttam, a jelenet címét és most is azt vártam, amire számítottam.

A pózolás és levetkőzés után Woodman “mester” gumikesztyűben ujjazza a fenekét Eden-nek és közben nyalja is. Nem egy világraszóló tudomány, bármennyien meg tudjuk csinálni azért ezt és vannak csajok akik ezért rajonganak, hogy ez mekkora világszám … Eden feneke totálisan tiszta, inni lehetne belőle kb, látszik, hogy profival van dolguk, itt bezony nem lesz kakis gape, bármennyire is szeretnék. Aztán Pierre hatalmas kőkemény farkát kell szopnia a csajnak, és úgy öklendezik, hogy alig bír levegőt venni, a hatalmas fasz alatt.

Aztán Woodman bevágja neki, de tövig a 7 centiset, és ekkor kell szegény csajnak elővennie minden rejtett színészi tehetségét, ugyanis ez leginkább csiklandozó hatású lehet, minthogy bármiféle élvezetet adjon át. De legalább megérkezik az elit kommandó, a vékony gyerek, meg a sapkás maki. Most komolyan. Én csak futólag szoktam foglalkozni a faszik fejével, de 2021-ben ez :

Nna, mindegy próbáljunk meg a dugásra koncentrálni. A srác amúgy néha még el is kapná az ütemet, de nem nagyon tudja, mert a kamerával és a szőrös combjával 1 centiméterre a fejétől ott van Woodman bácsi. Eden-nek egy pillantásnyi gondot sem okoz a DP, simán megszokta már hogy két fasz pumpálja őt onnan hátulról és bele is jönne a dugásba és még én is élvezném (talán), ha éppen nem kellene a háttérben ilyen látvánnyal szembesülnöm, hogy :

Jó meleg is lehet a szobában, mert a csaj vizet iszik, miközben Woodman alulról próbálkozik adni neki az ívet. Nem hiába vágják ki a faszik fejét a Legalporno videókról és ha éppen valaki nem aktívan szerepel az fogja magát és kimegy a kamera látószögéből hátra és ott veri tovább kéjes fejjel a farkát, nem pedig izzad bele a képernyőbe.

Ami meg aztán végképp kiveri nálam a biztosítékot, hogy mi a kurva anyámnak kell nézni a másik faszit, ahogy veri ??? “Adjad neki haver” pillantással romantikusan összepillantani ??? A nagy DP rész után adják a csajnak egyesével a faszik, de Woodman nem adja át ám csak úgy az irányítást, ahelyett, hogy ő csak kamerázna, mindenképpen aktív szereplőnek kell lennie. Egyébként az is lesz, mert az ilyen jelenetek után még ott szokott maradni a csaj, ő a szájába pisil, majd “dugnak” még egyet, és így megérdemli, hogy ott is alhat akár a szállodában.

Szegény Eden csoda, hogy nem kapott állkapocs-kiakadást, vagy zsibbadást, mert annyiszor kellett a kilencvenes évekből származó ÓÓÓÓ fejet vágnia, amivel kifejezhette mekkora hatalmas élvezetet is él ő át (nem, nem élt át semmit szerintem). Egyedül a végén, amikor még rá erőltettek egy squirt-ot is, és jól összekente a kamerát is. Úristen de érdekes, még ilyet sem láttunk soha.

Ha egy jó kis baszást akartok látni a csajtól, akkor inkább nézzétek meg Minával közös jelenetüket a Legalblogon !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Eden Ivy szétunja az agyát egy Woodman forgatáson.