Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

A magyar lányoknál talán csak az oroszok a szebbek. Ez az orosz csaj minden esetre egy csoda.

2021.11.10.Curt

Nem akarok én aztán megbántani senkit, de amíg az oroszoknál még (talán) nem következett be a nyugat és ezzel együtt a Kim Kardashian féle műnő iskola követése, itthon egyre inkább ezt látom, elég csak a sok csücsörítő tinit nézni a Tiktokon, vagy az Instagramon. Nem nagyon tudtok mondani egy természetes és szép fiatal 20 év közeli magyar tinit, aki pornózásra adja a fejét és a testét. Az oroszoknál meg minden héten jön egy újabb csoda, mint most ez a kedves gyönyörűség: Ella Elastic.

Szerintem elég, ha megnézitek ezt az intró videót róla:

Jja és ha még nem mondtam volna seggbe fogják baszni ezt a csajt. Tudom, hogy análban jobban szeretitek a szét tetovált, vagy éppen széjjel baszott bulákat, de azért egy ilyen 18 éves szépségnem sem hiszem, hogy nemet mondanátok.

Itt meg is nézhetitek a jelenetét izibe’

A pózolás után jó legalos szokás szerint egy kis ujjazás és mehet is be a fasz a picsácskába. A fitness nadrág szétszakad és úgy ahogy van azonnal bassza a srác, aki az egyik legjobb az oroszok közül, akik napi szinten kúrhatnak meg ilyen nőket.

Ha már egyszer betette ki sem veszi a srác így váltanak profin pózokat és hát a csajszi azért nem igazán élvezi szét az agyát az análtól. Kicsit fájogat is neki és hát ő inkább a puncis szexet preferálná, mint a 18 évesek java része. A nadrág egyre jobban szétszakad rajta. Ha már Elle Elastic névvel jelentkezett a pornóba, akkor azért be kell mutatnia egy pár spárgát, vagy hajlékony mozdulatot és a tökély teste istenien hajlik, láthatunk is tőle egy pár lábemelést, ami nekem már akkor is erektáló hatással bír, ha ruhában csinálják.

Egy csomó pózban kapja még a csaj a töltést és azért ő is próbál lovagolni, de első jelenetesként azért még eléggé nem megy ez neki. Nagyon remélem, hogy a továbbiakban az isteni szép pinácskáját is megbasszák és több embert is ráengednek erre a csodára.

A végén még a gecievését is kivágtam nektek videóban:

Egyébként pontosan ilyennek kell lennie egy anál jelenetnek 2021-ben. Alig van benne vágás, a környezet olyan szinten profi és világos, mint egy nagy költségvetésű Tushy jelenetben, és a csaj meg olyan gyönyörű, amit az amerikaiak csak akkor tudnak prezentálni, ha innen visznek ki csajokat oda, Kelet-Európából.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A magyar lányoknál talán csak az oroszok a szebbek. Ez az orosz csaj minden esetre egy csoda.